Sorosék Görögországra szabadítanák a migránsokat

2017.10.30

A migránspárti "civil szervezetek" szerint az Égei-tenger szigetvilágában létesített befogadó központokból el kell engedni a migránsokat a görög szárazföld felé, hogy "jobb ellátást" kaphassanak.

A Der Standard értesülése szerint tizenkilenc különböző civil szervezet (NGO) írt levelet Alekszisz Ciprasz miniszterelnöknek, amiben arra kérik a kormányt, hogy engedjék el a migránsokat, akiket jelenleg Leszbosz, Kiosz és Számosz szigetén tartanak.

Az NGO-k elsősorban a szigeteken uralkodó "állapotok" miatt aggódnak, álláspontjuk szerint jobb minőségű ellátásra jogosultak a migránsok.

A Leszboszon és Számoszon lévő befogadó központok egyenként 3000 ember befogadására képesek, ehhez képest jelenleg több mint 8000 migráns tartózkodik ott.

Az azonban nem világos, hogy az NGO-k miért a beengedésük mellett érvelnek, hiszen a szigeteken tartózkodó migránsok zöme Törökországon keresztül érkezett, ami pedig azt jelenti, hogy az EU és Törökország között kötött egyezmény értelmében Törökországba kellene visszatoloncolni az illegális bevándorlókat. 

https://888.hu/article-felporogtek-a-soros-civilek-raszabaditanak-gorogorszagra-a-migranscunamit 

Ha van igazi elmebeteg kereszténygyűlölet, ha létezik tanári ostobaság, akkor ez tényleg az. Egy Bordeaux melletti városban a tanárok leállították egy hollywoodi animációs film karácsony előtti vetítését egy moziban és kirángatták a gyerekeket, mert úgy ítélték meg, a film nem volt elég világias. A rajzfilm egyébként egy szamárról szól, sok aranyos...

Dobrev Klárát - egyenlőre - tanúként akarják meghallgatni, mivel az Altus több alkalommal nyújtott kölcsönt a hárommilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó Human Operator Zrt.-nek - értesültünk a Czeglédy-ügy egyik gyanúsítottjának ügyvédjétől. Dobrevet elvileg Budapesten is meghallgathatnák, valószínűbb...

Az Országgyűlés plenáris ülésén a napirend előtti felszólalások egyik témája az volt, hogy nemrég az állandó betelepítési kvóta mellett döntött az EP LIBE bizottsága. A Fidesz frakció és a kormány szerint a Soros tervnek ez az uniós szintű megvalósítása olyan nyilvános erőszak a tagállamok jogállamiságán, ami ellen minden eszközzel fel kell lépnie...