Tovább bomlik a Momentum

2017.10.30

Most a titkár hagyta ott az álomgyilkos egyletet.

Lassan rendszer lesz abból, hogy a Momentum vezetői lelépnek. A törpepárt titkára, Kovács András október közepén hagyta ott a mozgalmat.

Az Origo úgy tudja, hogy Kovács csak annyit mondott, hogy a továbbiakban nincs ideje a Fekete-Győr András elnökölte pártra.

A titkár fontos bizalmi pozíciót töltött be a párt életében, hiszen ő közvetlenül az elnökségnek felelt és rendszeresen ott volt a vezetőségi üléseken is.

Kovács távozásával egy újabb kulcspozíció üresedett meg a Momentumban.

A pártból az utóbbi hetekben rendszeresen léptek le az elnökségi tagok. A lemondási hullám még augusztusban kezdődött meg Pottyondy Edina elnökségi tag távozásával, aki személyes okokra hivatkozva lépett vissza.

Pottondy Edina távozása után pár nappal később egy másik elnökségi tag, Kádár Barnabás is leköszönt. Ő csak annyit mondott búcsúzóul, hogy sok vitája volt a párton belül.

Keményen indult az ősz a párt számára, hiszen abban a hónapban Szauer Tamás, a HVG kiadójának vezetőjének a fia, a pénzügyi igazgató hagyta ott a Momentumot. Szauer után Borbély Ede kabinetfőnök morzsolódott le, aki után most októberben Kovács távozott.

888.hu 

https://888.hu/article-tovabb-bomlik-a-momentum 

Ha van igazi elmebeteg kereszténygyűlölet, ha létezik tanári ostobaság, akkor ez tényleg az. Egy Bordeaux melletti városban a tanárok leállították egy hollywoodi animációs film karácsony előtti vetítését egy moziban és kirángatták a gyerekeket, mert úgy ítélték meg, a film nem volt elég világias. A rajzfilm egyébként egy szamárról szól, sok aranyos...

Dobrev Klárát - egyenlőre - tanúként akarják meghallgatni, mivel az Altus több alkalommal nyújtott kölcsönt a hárommilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó Human Operator Zrt.-nek - értesültünk a Czeglédy-ügy egyik gyanúsítottjának ügyvédjétől. Dobrevet elvileg Budapesten is meghallgathatnák, valószínűbb...

Az Országgyűlés plenáris ülésén a napirend előtti felszólalások egyik témája az volt, hogy nemrég az állandó betelepítési kvóta mellett döntött az EP LIBE bizottsága. A Fidesz frakció és a kormány szerint a Soros tervnek ez az uniós szintű megvalósítása olyan nyilvános erőszak a tagállamok jogállamiságán, ami ellen minden eszközzel fel kell lépnie...