Bolondok napja               2017.04.01

Gyurcsány Ferenc egy budapesti pártrendezvényen azt találta mondani, hogy egy számukra reménybeli 2018-as kormányváltás után a " NYUGALOM, GYARAPODÁS és JÓLÉT országát" fogják megteremteni.

Aztán leesett a tantusz: április elseje van...

Bolondok napja.

Mókás Fletóban azt szeretem, hogy különös képességgel aláveti magát az aktualitásoknak.

Volt ő DJ. az éjszakában , "Fred Asterként" is megcsodálhattuk tánctudását.... szaladgált már Pest utcáin " Cigány vagyok !" feliratú táblával.

 https://alfahir.hu/mem_lett_a_cigany_gyurcsanybol-20130114 

aztán emlékszünk arra, amikor lenyilatkozta, hogy " Én is Zsidó vagyok..."

Nyaranta egyszer Budapest egyik legszebb sugárútját ellepik a ( hmmm, hogy is kell mondani politikailag korrekt módon ? Szóval : ) " MÁS nemi identitásúak", akkor pedig köztük érzi otthonosan magát .

https://www.origo.hu/itthon/20150711-politikus-budapest-pride-tuntetes-budahazy-gyorgy-gyurcsany-ferenc-felvonulas.html  

 Kéretik komolyan venni a politikai színtér eme " kimagasló" figuráját, hisz' saját bevallása szerint ő annak idején RENDSZERESEN bérmálkozott...

Az pedig nem piskóta !

Ceterum censeo , volna egy javaslatom!   

Viszlát, március!                    2017.03.31.

Mosolygós kora nyári napsütéssel búcsúzol tőlünk.

Nem kell ahhoz különösebb váteszi képesség, hogy kijelentsük : legközelebb amikor egy év múlva, 2018-ban újra találkozunk,

valószínűleg kevésbé lesznek ilyen idilliek a légköri viszonyok. ( Nem feltétlenül meteorológiai értelemben! )

Jövőre politikai fegyverdörgés ricsaja süketíti majd fülünket. Lőnek ránk jobbról, balról ...fentről és lentről, kintről és... bentről.

De mi Dobó István módjára hősies akarattal és az igazunkba vetett hittel tartjuk a " várat" , megvédjük Magyarországot az idegen kezektől, idegen érdekek térnyerésétől.

Úgy legyen!

De miket is beszélek én ?

Napjainkban sem a béke szigete szeretett hazánk. Hiszen tegnap már a BÉKE téren is lövöldöztek...

https://www.origo.hu/itthon/20170330-az-egesz-teruletet-lezartak-a-rendorok-a-fegyver-vagy-annak-latszo-targy-az-utcan-hever.html 

 A szarkazmust félretéve : persze, nem egy köztörvényes garázda bűncselekmény borzolta csupán honfitársaink idegrendszerét, hanem a virtuális fegyverekből ( évek óta ) célzott lövéseket leadó destruktív , hataloméhes ellenség " sor(os)katonasága " újabb akciója CEU-ügyben.

A törvény - az törvény. De vannak, akik törvényen felülinek képzelik magukat.

28 idegen oktatási intézmény került górcső alá... és 27 marasztaltatott el, de a 27-ből CSAK EGY érezte úgy, hogy hisztiznie kell.

A rektor ( Michael Ignatieff ) Amerika bosszjáúval fenyeget mindeközben az " ismerős arcok " jó szokásuk szerint " tüntiztek" egy cseppet.

https://eduline.hu/felsooktatas/2017/3/30/A_CEU_nem_tagit_Washingtonban_targyal_tovab_02FN8G  

Még Demszky Gábor , bukott főpolgármester is késztetést érzett arra, hogy személyes jelenlétével emelje az esemény fényét. 

https://magyaridok.hu/belfold/na-miert-olelgette-demszky-az-echotv-riporteret-1531933/ 

 Ha már önkéntelenül is az " ismerős arcok" kifejezés pattant ki belőlem, stílszerűen a nagyszerű zenekar ikonikus számának címe is eszembe jutott: " NÉLKÜLED".

Bizony-bizony be' szép is lenne nélküled, Mr George Soros!