A Fidesz is beszáll a plakátháborúba

2017.04.06

Hamarosan országszerte kikerülnek a Jobbik plakátkampányára válasznak szánt plakátok - közölte a Magyar Időkkel Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. A cikk szerint a kormánypárti plakátkampányban egy "bábjátékban" ábrázolják Simicska Lajost, illetve Vona Gábort, a Jobbik elnökét.

A Jobbik akciójáról, ahol a plakátokon párban látható Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, valamint Habony Árpád és Rogán Antal, Németh Szilárd a lapnak hangsúlyozta, "egy furcsa koalíció jött létre", amelyben szerinte Soros György amerikai milliárdos üzletember, Simicska Lajos nagyvállalkozó és a Jobbik vesz részt. A politikus a lapnak hangsúlyozta, a Jobbik és támogatói szerinte félelmükben csinálják kampányukat, és "nem az ország ügyeivel foglalkoznak".

A Fidesz alelnöke szerint tavaly októberben azt üzenték a magyar emberek, hogy védjék meg az országot. Ennek részeként indítják most el a kampányt, a két milliárdos akciójára adott válaszként - mondta az alelnök a cikk szerint. Közölte azt is, bár lehetne jogi lépéseket tenni a Jobbik plakátjai miatt, ezt nem teszik meg, "hivatalban lévő miniszterelnök nem tesz feljelentést, és a frakció sem".

Forrás: MTI/Magyar Idők; fotó: 24.hu; pestisracok.hu