A Fidesz nem áll bele a balliberális gyűlölethullámba és elutasítja az erőszakos kampányolás minden eszközét Józsefvárosban

2017.04.20

A Fidesz elutasítja az erőszakos kampányolás minden eszközét Józsefvárosban, és visszautasítja azokat a hazug vádakat, miszerint az ellenzéki képviselőket lejárató álplakátokkal kampányolna. Az álcivil jelöltek, Bolba Márta és Dopeman kétségbeesett és hazug figyelemelterelést folytatnak, először egymást vádolják, és látszólagos vitákat folytatnak, majd kéz a kézben, egymással összejátszva a Fidesz-KDNP jelöltjét próbálják besározni és lejáratni. Ismét bebizonyosodott, hogy a baloldal semmit sem változott. Összenő, ami összetartozik!

Felszólítjuk a szocialista-liberális pártokat és az általuk támogatott álcivil jelölteket, hogy hagyják abba a hazudozást, fejezzék be az esztelen és mindent elborító illegális plakátolást, és kizárólag törvényes, tisztességes eszközökkel kampányoljanak!

Juharos Róbert,
a Fidesz Józsefvárosi Szervezetének elnöke

Az ellenzék jelöltje Pityinger László
Az ellenzék jelöltje Pityinger László

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.