A Jobbik sértődött, sebesült, máshova nem kellő, pszichológiailag gyenge emberek gyülekezete

2017.05.22

A bevándorlók nagy része csak jobban akar élni, ha őket valakik szeretnék befogadni, azt mondom, tegyék - mondta George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a 888.hu-nak. Beszélt arról is, hogy Magyarországon igazán baloldali pártnak csak a Munkáspárt nevezhető.

A muzulmán kultúra teljesen ellentétben van azzal a felfogással, amit Európa és a modern keresztény felfogás tart - mondta George F. Hemingway, a Budaepst Honvéd elnöke a 888.hu-nak adott interjújában. Ráadásul, amíg a kereszténység 500-600 éve rengeteget fejlődött, "a muzulmán vallás nagyjából ott maradt, ahol a próféta, Mohamed idején volt. Ez a kettő nem összeegyeztethető.

"És ebből borzalmas problémák lesznek

- mondta Hemingway. Csakhogy a saría törvénykezést említsem példának. A bevándorlók egész egyszerűen nem kompromisszumkészek - tette hozzá.

A menekültek és Soros

Beszélt arról is, hogy valóban vannak szerencsétlen menekültek, de meg kell nézni, hogy kik azok és mennyien vannak. A háború elől menekülőket segíteni kell, ez kutya kötelessége minden európai országnak, de a bevándorlók nagy része csak jobban akar élni. Ha őket valakik szeretnék befogadni, azt mondom, tegyék - mondta.

A Honvéd tulajdonosa szerint

George Soros egy rendkívül intoleráns ember.

Ha azt mondanám, erre azonnal megkapnám, hogy dehogyis, Soros a toleranciát hirdeti, a nyitott társadalmat. Ha valaki megkérdezné, hogy "maga hisz abban, hogy azokat, akik nem hisznek George Soros eszméiben, azokat népnyúzóknak, fasisztáknak, diktátoroknak, ocsmány embereknek nevezzük?" Azt mondanám: "Ácsi! Hát ez nem tolerancia."

Nincs baloldali párt

Amit Magyarországon "baloldali ellenzéknek" hívnak, az nem létezik. Magyarországon talán - a fajsúlyos szerepet nem játszó Munkáspárton kívül - baloldali pártnak talán csak az MSZP nevezhető. De az is csak talán - vélte Hemingway. A DK nem egy baloldali párt. Az LMP nem egy baloldali párt, soha nem is volt szerintem. És hát vannak ezek a valakik, igen, van a Momentum Mozgalom, Együtt, Külön stb. Ezek mind vannak és aztán osztódnak, mint az amőba, de a lényeg, hogy ezek sem baloldali pártok. A baloldali pártok azért nem tudnak összefogni Magyarországon, mert nincsenek baloldali pártok - tette hozzá.

Jobbik: pszichológiailag gyenge emberek gyülekezete

A Jobbik egy összetett gyülekezet. Egyrészt sértett, sértődött, sebesült, máshova nem kellő, pszichológiailag gyenge emberek gyülekezete - mondta Hemingway. A hungarista eszmeiség, ami tiltott volt a kommunista rezsimben, mert erre Magyarországnak valóban nincs szüksége, egyszercsak megjelenhetett a Jobbik soraiban.Aztán van egy másik, mindennel elégedetlen társaság,ők nem jobb- vagy baloldaliak, én máig mondom, hogy a Jobbik nem egy jobboldali párt, hanem egy rendkívül zagyva dolog. Én egyszer megnéztem azt is, hogy honnan szerzik a szavazóikat, mert ment a szöveg, hogy "akik kiábrándultak a Fideszből, azok a Jobbikra szavaznak". Na, kérem szépen, ez totális baromság - zárta gondolatait Hemingway.

Origo.hu, 888.hu