A létező minden fronton támadás éri most Magyarországot 

2017.04.06

A létező minden fronton támadás éri most Magyarországot, nekünk viszont nincs más választásunk, mint a saját érdekeinket megvédeni - erről a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár beszélt a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel.

Tuzson Bence hozzátette: a támadások hátterében a migrációs kérdés áll, azt célozva, hogy Magyarország engedje be a bevándorlókat.

A nemzeti konzultáció kérdéseiről azt mondta: Magyarország sorsát hosszú távon alapvetően meghatározó kérdésekről van szó. Úgy vélte, a gazdaság jó irányba halad, de vannak olyan veszélyforrások, amelyekre fel kell készülni. Példaként említette a migrációt, de ide sorolta a rezsicsökkentés kérdését is. Hozzátette: Brüsszel az ármeghatározás jogát a szolgáltatóknak adná, ami nyilvánvalóan áremelkedést jelentene. Ugyancsak kitért a migrációt támogató "fizetett aktivista csoportok" támogatásának átláthatóságára is.

A CEU-val összefüggésben Tuzson Bence szerint megtévesztő kampány indult, s hangsúlyozta: nem arról beszélnek Európában, mint amiről a magyar szabályozás szól.

Magyarhirlap.hu; Mti.hu