A milliárdos plakátfiúk

2017.04.03

Emlékeznek még arra a jópofa csehszlovák rajzfilmre az átkosból?

A hetvenes-nyolcvanas évek Esti Meséi közt szerepelt az "O Klukovi z Plakátu", magyarul " PLAKÁTFIÚ " című örökbecsű sorozat, ami kedélyes, hetyke muzsikával indult, majd a főhős egy hangos invitáló füttyentésre leugrott az utcai hirdetőtábláról és különös kalandokba keveredett.

Gyermekként szerettem.

Amikor Budapest utcáit járva először belebotlottam a Jobbik gusztustalan, személyiségi jogokat sértő plakátjába ledöbbentem.

Ennyire primitív, demagóg módon összetákolt vizuális környezetszennyezést eddig csak honi baloldaltól ( Pardon: " baloldaltól"!) láttam.

Az ő nívójuk volt ez az gagyi erőszakos rágalmazásMost már a Jobbiké ( Pardon: " Jobbiké" ! ) is.

Bravó!

Aztán szép lassan kontúrosodott a háttér is...

Kiderült, hogy a " cukisodó", majd később néppártosodni vágyó hajdanvolt volt szélsőjobbos párt háta mögött ( vagy ahogy jólfésült elnökük nemrég elejtett lapszusa szerint mondani szokás : "SZOKNYÁJA MÖGÖTT ") Simicska Lajos, illetve a hózentógeres kövér                   gyűlölet-hörcsög milliárdjai lapulnak.

Visszatérve a bárgyú csehszlovák rajzfilmre : Simicska füttyentett ( és persze fizetett ), a Jobbik pedig " plakátfiút megszégyenítő elánnal ...ugrott.

De hova ?

Vajon ugyanolyan happy end-es kalandok várnak a gárdista mellényt magáról letépő és komilfó ruciba bújt társaságra, mint a mesében ?

Kötve hiszem!

Vonáék egykor ( talán álcából ) a tiszteletre méltó ősmagyar totemállatot, a Turult tűzték zászlajukra,azonban már jó ideje ezt a szent ragadozó madarat KAMÉLEONRA cserélték.

Hiteltelenek!

Közben ( mint arról beszámoltunk ) apa-fia őrülési jelenetek zajlottak le Simicskáéknál.

Talán megengedik nekem, hogy ilyen sorozatos ocsmány megnyilvánulások után én se legyek glasszé kesztyűs úriember Simicska Lajossal szemben : ez az ember külsejét tekintve küzd némi esztétikai kihívásokkal, de ez az undorító külső ... még undorítóbb belsőt rejt !

Az alma sem esett messze a fájától.

Fenyegetőzés, trágárság - ez maradt a famíliának .

De miniszterelnökünk nem reagált a kocsmai szintű mondatokra.

Csupán sajtófőnöke, Havasi Bertalan felelt a ballib sajtó kaján kérdéseire:

" A miniszterelnök az ország és a magyar emberek ügyeivel foglalkozik. Eddig sem reagált a személyes jellegű, személyeskedő támadásokra, és ezután sem fog !"

Vagyis, Orbán Viktor egyáltalán nem reagál a Simicska-család kirohanásaira.

Így járt el annak idején Gyurcsány, Mesterházy és a többi gyalázkodó esetében is.

Köszönjük, hogy most sem csalódtunk Orbán Viktor nemes mentalitásában!

Hétfőn a parlamentben is téma volt a "Vona-Simi" párosodás.

Sőt, a Fidesz sajtótájékoztatót is tartott plakát-ügyben melynek keretében lerántotta a leplet erről az összeborulásról.

Drága honfitársaim, MAGYAROK !

Immár mindenki számára világos : ÖSSZTŰZ ALATT ÁLLUNK!

Az egyik oldalról a globális szörnyeteg, George Soros... a másikról Simicska Lajos fizetett bandája veszi kartácstűz alá kormányunkat.

Nem tehetünk mást : szilárd hittel ki kell tartanunk.

Pál apostol Rómaiakhoz írt levelének ( 8. fejezet 28. versével ) zárom soraimat:

Ha az ( igazság ) és a Jóisten velünk,... akkor ki ellenünk ?