A Soros-MAFFIA ZSEBÉBEN van a jelenlegi európai vezetés is!

2017.04.22

Nyilvánosságra került egy lista azokról a brüsszeli politikusokról, akik George Soros bűvkörében tevékenykednek.

A milliárdos alapítványának belső adatbázisából kiszivárgott összesítésből kiderül: Soros több mint kétszáz európai parlamenti képviselőt képes mozgatni, ezzel pedig a legnagyobb uniós frakció "tulajdonosának" mondhatja magát...

A listán szereplő képviselők " véletlenül" épp azok, akik a leghangosabban ajvékolnak Magyarország, és annak kormánya ellen a Soros alapította Közép-európai Egyetem (CEU) ügyében.

Nos, vizsgáljuk meg részletesebben a háttérhatalmi háló ... lelküket pénzért a sátán szolgálatába ajánló személyek listáját:

A Soros-féle Open Society Foundation (OSF; Nyílt Társadalom Alapítványok) belső adatbázisában , amelyen a milliárdoshoz közeli európai parlamenti (EP-) képviselők szerepelnek. A lajstromban "megbízható szövetségesek" címke alatt olvashatók a döntéshozók nevei, ebből kiderül, hogy George Soros 226 politikusnál bír valamilyen befolyással az összesen 751 képviselőt tömörítő EP-ből.

Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője ennek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy ezzel a létszámmal Sorosé a " legnagyobb frakció " a Brüsszelben és Strasbourgban is ülésező testületben, a néppárti (EPP, ide tartozik a Fidesz-KDNP is) tömb méretét (215 fő) is meghaladja.

A DC Leaks nevű portál 2016 augusztusában publikált az OSF belső adatbázisából származó mintegy 2500 dokumentumot, ezek között volt a "Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben 2014-2019" című kiadvány is. A listán olyan befolyásos nevek köszönnek vissza, mint Martin Schulz, az Európai Parlament volt elnöke Olli Rehn, egykori gazdasági és pénzügyi biztos Gianni Pittella, a szociáldemokrata frakció vezetője Alexander Lambsdorff, az EP alelnöke illetve Elmar Brok, Guy Verhofstadt, Sophie in't Veld és Ulrike Lunacek. A listán több "jobboldali" politikus mellé kommentárt fűztek, így például a CEU-ügyben megszólaló, hazánkat erősen kritizáló luxemburgi Frank Engelnél is az olvasható, hogy adott esetben készek szembefordulni saját pártcsaládjukkal.

A kézikönyvszerű kiadvány bevezetője megjegyzi, hogy az OSF-nek "tartós és bizalomra épülő" kapcsolatokat kell kiépítenie a 11 bizottságban és 26 delegációban helyet foglaló, bizonyítottan vagy valószínűsíthetően Open Society-szövetséges politikusokkal.

(Origó - Gondola nyomán)

Honfitársaim, MAGYAROK!

Ezek után egyre nyilvánvalóbbá válik mindaz, amit eddig is sejtettünk...éreztünk. Ennek az ördögi szövetségnek a szemében Orbán Viktor, magyar miniszterelnök egy igen szúrós szálka. A Sorosék által megálmodott " NAGY TERV" beteljesedését tekintve pedig " kiiktatandó HIBA a RENDSZERBEN".

Nem véletlen, hogy a Budapest utcáin hőzöngő mihaszna söpredék , a Brüsszelben és Strasbourgban székelő vízfej csacsenerei ... de még a távoli Tbilisziben ármánykodó fizetett "Soros-csápok" is Orbán Viktort ütik-vágják.

Mi, magyarok mindemellett büszkék lehetünk miniszterelnökünkre!

Mikor fordult elő utoljára, hogy BÁRMELY magyar politikus ilyen markáns tényezőként szerepelt volna a világpolitikában???

Bátran szembemegy a sátáni túlerővel, megalkuvást nem tűrő állhatatossággal küzd az igazság oldalán a gonosz erőkkel szemben.

A tétlen büszkeség azonban nem elég. Minden rendelkezésre álló eszközzel TÁMOGASSUK ŐT, hogy harcát sikerre vihesse és nehogy elsöpörje a fentebb említett maffia!

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! ... és hajrá, keresztény Európa!

( Nemzetünk.hu )

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.