6 mód, ahogyan a liberálisok elpusztítják az amerikai kultúrát

2017.10.30

Lovas István fordítása John Hawkins cikkéről:

"Volt egy idő, amikor olyan nemzet voltunk, amely a szabadságot, a felelősséget, a tisztességet, a hazafiságot és a kemény munkát helyezte előtérbe. Vannak közöttünk, akik még mindig elhiszik ezeket a dolgokat, de a liberalizmus miatt sokkal destruktívabb értékek szüremkedtek kultúránkba, mint mérges szennyezőanyagok. Van sok fajta módozata annak, ahogyan a liberálisok degradálták kultúránkat, de az alábbiak a legrosszabbak."

A szerző ezután felsorolja ennek hat formáját:

  1. Minden átpolitizálása, beleértve a vécéket.
  2. A politikai korrektség: "undort keltő azt látni, ahogyan valakinek az életét teszik tönkre" egy-egy olyan megjegyzés miatt, amelyet "a liberális viccelődési rendőrség" nem talál rendben.
  3. Áldozatiság, ami arról szól, hogy a liberális kisebbség miként érzi magát állandóan áldozatnak.
  4. Liberális feminizmus: el kell felejteni a régi felfogást, vagyis, hogy a nőknek nőknek kell lenniük és a férfiaknak férfiaknak.
  5. Törzsiség: a liberálisok folyamatosan azon mesterkednek, hogy Amerikát egyre kisebb csoportokká hasogassák, akik egymás nyakának esnek.
  6. Non-judgmentalism, amelyet képtelen vagyok jól lefordítani.

Lovasistvan.hu

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...