Akasztják a hóhért? Vagyonnyilatkozati eljárás indul Botka ellen?

2017.05.02

A Szegeden Rolex Lacinak becézett Botka László nem rég luxus terepjáróját, luxus nyaralásait, most pedig milliós rolex óráit felejtette ki vagyonnyilatkozatából.

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szerint sokan kíváncsiak lennének mennyi lehet Botka valós vagyona - írja a hirado.hu.

A szegedi polgármester hetek óta járja az országot a "fizessenek a gazdagok" szlogennel, ami elég hiteltelennek tűnik részéről, és azt mutatja: az elnök úr bizony átveri jövőbeli szavazóit, hazug kampányt folytat, miközben sorra derül fény eltitkolt luxus vagyontárgyaira.


Ha megnézik Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy, Puch László, Boldvai, Simon Gábor példáját, azt látni, hogy Botka László egyszerűen beállt a sorba" - mondta a KDNP-s politikus

Egy másik, kormánypárti képviselő, Petneházy Attila hozzátette, hogy Botka legutóbb Nyíregyházán próbálta eljátszani a nép egyszerű gyermekét, a kameráknak pózolva, hogy ezzel is megtévessze az embereket. Ezután közölte, hogy a szegedi közgyűlésben a kormánypártiak vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményeznek Botka László ellen.

Valljon színt, hol vannak még milliós csecsebecsék, amiket még eltitkolt!"