Alaposan ráfáztak a németek a migránsokkal

2017.04.24

Nem csekély mértékben nőtt az erőszakos bűncselekmények száma Németországban, ami minden kétséget kizáróan a nagy számban érkező migránsokhoz köthető.

Tavaly Németországban közel 7 százalékkal emelkedett az erőszakos bűncselekmények száma, míg a nemi erőszakok és a szexuális támadások száma 12,8 százalékkal - írja a Magyar Idők.

A német médiumok már a hivatalosan kiadott adatok előtt informálódtak a belügyminisztérium bűnözési statisztikáiból, melyek a már előbb leírt mértékben az erőszak folyamatos erősödését vetítik előre Németországban. Itt van tehát egy hivatalos fricska a liberálisoknak, akik tavaly bőszen állították, hogy a migránsáradat nem befolyásolja a bűncselekmények számát Európában. Márpedig ilyen drasztikus növekedés a bevándorlási hullám éveiben, a migránsok által is leggyakrabban elkövetett bűnesetek körében (nemi erőszak, lopás, betörés)talán nem a véletlen műve.

Rudolf Egg kriminálpszichológus szerint a statisztikák egyértelműen rámutatnak az illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekre és azok növekvő tendenciájára is. Egg azon véleményét is kifejtette, hogy a migránsok körében kevés az olyan ember, aki valóban háború elől menekül.

888.hu