ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT!

2017.04.02

Elindult a nemzeti konzultáció !

Pénteken megérkeztek az első kérdőívek a háztartásokba.

Az Állítsuk meg Brüsszelt! című konzultáción HAT kérdést tesznek fel a nemzeti függetlenséggel kapcsolatban.

Tuzson Bence , a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta:

A kérdések a rezsicsökkentés és a munkahely-teremtési támogatás megtartására, a migránsok beengedésére, az adócsökkentésről való szabad rendelkezésre, valamint a nemzetközi szervezetek és fizetett aktivista csoportok átláthatóságára vonatkoznak.

A részletekről szólva elmondta, a bevándorláspolitikára vonatkozó kérdés arra irányul, megengedje-e az ország, hogy szabadon mászkálhassanak Magyarországon olyan emberek, akikről nem tudni pontosan, hogy kicsodák.

Kikérik az emberek véleményét abban is, hogy a migráció folyamatát segítő nemzetközi szervezeteket vonják-e jogi szabályozás alá és büntessék-e az ilyen tevékenységet, valamint hogy pénzügyileg átláthatóvá tegyék-e a belügyekbe beavatkozó fizetett külföldi aktivista csoportokat - mondta. Utóbbira azért van szükség, mert csak így lehet tudni, kinek az érdekében cselekszenek?

Elmondta azt is, hogy Magyarország jól áll a munkanélküliség kérdésében, jelenleg harmadik helyen van az Európai Unióban, ez pedig a munkahelyteremtés támogatásának köszönhető, amit Brüsszel szintén meg akar tiltani.

Mindezeken túl pedig az adók meghatározásának jogát is el akarják vonni Magyarországtól, valamint szabadárassá tennék az energiaárakat, ami azt jelentené, hogy drágább lesz az energia - tette hozzá.

" Nagy döntések és küzdelmek várnak Magyarországra a következő időszakban, a küzdelmeket pedig csak akkor tudja a magyar politika sikeresen megvívni, ha érzi az ország támogatását " - fogalmazott az államtitkár.

Kifejtette, ha az alapvető nemzeti kérdéseket elvonják Magyarországtól, az nem lesz jó a magyar embereknek, a pénzügyi kérdések elvonásával pedig csak a multinacionális cégek járnak jól.

( MTI nyomán)

Minden hazáját szerető, felelősen gondolkodó honfitársunk tisztában van a kérdések súlyával.

Ne hagyjuk, hogy a brüsszeli gépezet bedarálja...vagy akár "csak" megmarja Magyarországot.

Tudjuk, hogy kik ők...

Azt is , hogy kiket szolgálnak, milyen hosszútávú célok megvalósításához nyújtanak segédkezet a globális sátánnak.

De ennél is fontosabb, hogy tisztában legyünk SAJÁT MAGUNKKAL !

Saját identitásunkkal, évezredes értékeinkkel és azzal, hogy mit jelent az                                    IGAZI DEMOKRÁCIA!

Legyünk hát MAGYAROK és DEMOKRATÁK - töltsük ki és INGYENESEN postázzuk a választ a határidő leteltéig, 2017 MÁJUS 20.-ig !