Beesett arccal rontott a rendőrsorfalnak Demszky

2017.04.06

Rossz bőrben van Budapest egykori főpolgármestere, Demszky Gábor, aki a CEU melletti tüntetésen "beesett arccal rontott a rendőrsorfalnak" - írja a BorsOnoine.hu. A portál úgy tudja, az egykori SZDSZ-es politikus sportsérüléseket szenvedett.

Mint a BorsOnline.hu felidézi, beesett, ragtapaszokkal tarkított arccal, véraláfutásos zúzódással a szeme alatt jelent meg Demszky Gábor a CEU mellett tartott keddi tüntetésen. A portál érdeklődésére a volt budapesti főpolgármester elmondta, nem szeretne a ragtapaszok kapcsán nyilatkozni, mivel azokat magánügynek tekinti. Annyit ugyanakkor elárult, sportsérülést szenvedett.

A portál arról is ír, a nyilvánosságtól 2010-ben visszavonult Demszky 2014-ben került ismét a hírekbe, mivel egy budai buszmegálló mellett vizelt a bokorban. Akkor elismerte és megbánta tettét. Az utóbbi időben médiaszereplései a 4-es metró körüli botrány kapcsán megszaporodtak. A BorsOnline.hu szerint egyik alkalommal az "üldözött" Demszky még a EchoTV riporterét is megölelte, de nem akart nyilatkozni. A portálunk által is közreadott jelenetben ugyanakkor Demszky Gábor igenis nyilatkozik, ölelő mozdulata azonban minden barátságosságot mellőz.

Forrás: borsonline.hu; fotó: blikk.hu; Pestisracok.hu