Botka: „Az Orbán-rezsim célja a rablás”

2017.04.19

Botka László rövidesen bukott miniszterelnök-jelölt megint alakít ahelyetett, hogy a Széviép károsultakkal szemben tisztességesen elszámolna....

Botka László országjáró körútja keretében szerdán Győrben, a rossz időjárás miatt egy étteremben megtartott fórumon azt mondta: a fideszes politika lényege, hogy folyamatos ellenségkereséssel elterelje a figyelmet arról, hogy "kirabolják az országot, nyomorba döntve az emberek jó részét". Ilyen ellenség Brüsszel, a Heineken, a Közép-európai Egyetem és Soros György - tette hozzá.

Az ellenzéki politikus megjegyezte, tapasztalata szerint azonban az emberek többsége kormányváltást akar, amit csak erősítenek az elmúlt napok tüntetései: szerinte az emberek "átlátnak a szitán".

(MTI)

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...