SZÉL BERNADETT BOTRÁNYT OKOZOTT A PARLAMENTBEN!

2017.04.26

Soros fizetett rendbontói megzavarták a az Igazságügyi bizottság ülését

Azóta kiderült :  "Szél fújta be" a Parlamentbe a szemetet

George Soros és aktivistái szerint az a demokrácia, ha csak az ő véleményük hallható.

A Soros-hálózat aktivistái ennek jegyében megszállták a Parlament Igazságügyi bizottságának ülését, mert úgy gondolták, hogy ők Magyarország törvényei fölött állnak.

A hálózatához tartozó szervezetek 8-10 aktivistája transzparensekkel, egy magyar és egy EU-s zászlóval jelent meg az igazságügyi bizottságülésén azzal a szándékkal, hogy megzavarják és befolyásolják a Soros-maffia  által nehezményezett civil-törvény módosításnak a bizottsági vitáját.

A Soros-hálózat magyarországi tevékenységét támogató ellenzéki pártoknak a bizottságban jelenlevő tagjai egyértelműen elmondták az ülés elején: az " aktivisták" azzal a céllal érkeztek - a parlamenti bizottság működési rendjét, a házszabályt nyíltan megsértve - a bizottsági ülésre, hogy azt megzavarva elérjék a helyszínről történő eltávolításukat, ami majd jól mutat a nemzetközi sajtóban, mint az Orbán-kormány "diktatúrájának" bizonyítéka.

Szél Bernadett az LMP társelnöke, a bizottság tagja az ülésen még tagadta(!), hogy ő hozta volna be az aktivistákat.

Rubovszky György a bizottság elnöke azonban elmondta, hogy ki fog derülni, hogy ki vitte be a tiltakozókat a terembe.

A probléma ugyanis az, hogy a tagok bevihetnek szakértőket az ülésre, ám azok nyilvános volta nem azt jelenti, hogy bárki besétálhat. Mint később kiderült, a Soros-aktivisták mégis csak Szél Bernadett vendégei voltak. Tehát hazudott az LMP-s képviselőnő.

Bernike valószínűleg szakértőként tüntette fel őket a meghívottak listáján.

Ám "szakvéleményük" elmondása helyett megzavarták az ülést.

Rubovszky először ki akarta vitetni a provokátorokat a Házőrséggel és félórás szünetet rendelt el, ám végül úgy döntött, hogy nem ül fel a provokációnak, így a Soros-aktivisták végigülhették a bizottsági ülést.

A rendbontók között ott voltak a Soros által finanszírozott Ökotárs Alapítány és az Amnesty International emberei is.

Valószínűsíthető, hogy a házszabály megsértése miatt Szél Bernadett számíthat valamilyen következményre.( Nemzetünk.hu , a 888 nyomán)