BRÜSSZELI " BOKRÉTAHARC"  

2017.03.23

A bal-liberális alelnök Orbántól félti az " értékeit...

Frans Timmermans ( Európai Bizottság alelnöke ) :

" Az Európai Bizottságnak nagyobb támogatásra van szüksége az uniós tagállamok részéről Magyarországgal és Lengyelországgal szemben az európai alapértékek védelméhez! A többieknek világossá kell tenniük, hogy ezek az értékek nem csak dísznek valók, mint egy bokréta"

( Süddeutsche Zeitung )

Mi van ???

Kikkel szemben ?

A történet diszkrét / egyben tragikusan morbid / " bája", hogy miközben ezeket a magvas gondolatokat olvassa Németország szerte a megannyi " Hansi és Günter" , épp azokban a pillanatokban Londonban újabb embertelen, gyilkos iszlamista terrortámadás drámáját élhették át az ott tartózkodók... és breaking news-ként az egész világ.

Persze, uniós vezetőink szerint tegnap Londonban nyilván egy újabb " ELSZIGETELT" esettel álltunk csupán szemben... Spongyát rá!

A brüsszeli urakat nem könnyű félrevezetni száz terrorakcióval sem. Ők nem tévesztik szem elől Európa két " igazi ellenséget" : Orbánt és Kaczynskit, a két " bokrétást" !

Mit is ír ez az idióta Timmermans?

"többieknek világossá kell tenniük, hogy ezek az EURÓPAI ÉRTÉKEK nem csak dísznek valók, mint egy bokréta"

Ha naiv lennék, még tapsikolnék neki.

Nagyon helyes!

Örülök neki, hogy a végre alapérték lesz az egyenlő minőségű élelmiszerek forgalmazása, vagy az európai szintű központi bérrendezés kérdése.

Már éppen itt volt az ideje!

De attól tartok, hogy nem ezekre az értékekre gondolt...

A " liberális-kórban" szenvedő barom, ha "közös európai értékek" cimkéjű frázist puffogtat , akkor többnyire a nyilvános pöcsrázás, migráns-simogatás , magzatgyilkosság, keresztényellenesség , buziházasság és gender-fajtalankodás rejlik a csomagjukban.

Felhívás a humanizmus fontosságára egy luxusautókkal teletömött luxemburgi parkolóházból:

" Kaphatnék egy kis emberséget?"

Így sír a fajtalan, minek után a plébánián a pap nem akarja hozzáadni egy kecskéhez.

Nagyon is helyes, hogy vannak összeurópai értékek!

Ilyennek kéne lennie a munkaerő határokat nem ismerő megbecsülésének!

Mielőtt felmerülne a nyájas olvasóban, hogy e sorok írója csak és kizárólag az európai , keresztény fehér ember megalázása, szemen köpése miatt aggódik, gyorsan hozzáteszem:

nem csak az európai munkaerő tiszteletéről van ám szó!

Ha ugyanis az EU célul tűzi ki a munka becsületének a védelmét, akkor többé nem támogatjuk azokat a nyugati termékeket sem, amiket a pakisztáni nyomornegyedek rabszolgái rakosgattak össze.

Akkor az EU egyetemes értékek mentén hírdessen embargót az ilyen termékekkel szemben!

Akkor nincsen Adidas, Samsung, stb. stb. !

Vagy úgy gondolják egyesek, hogy az emberi szabadságjogok csupán a stockholmi hullaházakba kielégülni járó nekrofil " haladó gondolkodókat" illetik meg.... , de az Adidas cipőt kézzel ragasztgató ázsiainak kuss legyen???

Na, neeeee!

Az aberráltaknak elmegyógyintézetben van a helye, az Adidas cég meg keressen magának másik piacot, mert mi ( igazi ) európaiak meg fogjuk tartani az önmeghatározásunk szerves részét képező alapértékeket.

Vagy ha nem, mert fontosabb a jólét és gazdasági fejlődés, akkor az álhumanista lózungokat szíveskedjenek mellőzni!

A primer európai érték az lenne, hogy a tradícionális EURÓPAI kulturális kisebbségeket és ezeknek a tiszteletének a fontosságára felhívjuk és kötelezzük a tagállamokat!

A nagy " Willkommenskulturkodás", " kisebbségi jogvédősködés" fülsüketítő zaja közepette mintha " elvesztek volna" ... azok a brüsszeli hangok, amik az erdélyi, kárpátaljai, vagy felvidéki magyarokért aggódva sírták tele a médiát...

Tudjuk. Nagyon jól tudjuk, ilyen hangok sosem léteztek !

A temerini magyar fiúk elítélésekor, Malina Hedvignél, a sokszázéves székely falvak elpusztításakor hol voltak a " HÍRES ALAPÉRTÉKEK" ???

Timmermans Úr!

Amennyiben valóban Ön, illetve az önhöz hasonló idióták képviselnék a több ezer éves európai kultúra tartópillérjeit, akkor nagy bajban lennénk.

Mert a maga gyenge, gyökértelen, destruktív, beteges alkata még egy " bokréta" súlya alatt is összeroskadna, nemhogy egy egész kontinens terhe alatt!