Budaházy: Rossz irányba tart a jobbik Jobbik

2017.05.08

A nemzeti radikálisok ikonikus alakja nem először tett utalást azokra a magukat hazafinak mondó politikusokra, akik a nemzeti összefogás helyett csak saját karrierjüket és megélhetésüket helyezik előtérbe.

Mint ismert, Budaházy már február végén is egy terjedelmes interjú keretében kritizálta a magát nemzetinek mondó Jobbikot annak kapcsán, hogy már egyáltalán nem biztos, hogy a párt jobban tudna kormányozni, mint a Fidesz-KDNP. Akkor hozzátette:

senki nem kormányzott eddig jobban, mint Orbán"

A nemzeti radikális ezúttal a Betyárseregnek adott interjút, melyben kifejtette gondolatait Soros Györggyel, a határvédelemmel és Orbán Viktorral kapcsolatban is. Budaházy szerint

Soros György egy gazember,"

ugyanis "feketén-fehéren kiderült, hogy Soros György óriás pénzekkel van benne az új kontinensfoglalók behajóztatásában, ezzel bizony önszántából feliratkozott a legnagyobb problémák listájára!"Elmondása szerint "veszélyes időkben pedig nemcsak a lehetséges frontvonalakon való helytállásra kell felkészülni, hanem a hátországban is semlegesíteni kell a diverzánsokat, az ellenség ügynökeit:

úgy tűnik Orbán Viktor erre is rászánta magát, nagyon helyesen. Erről szól a CEU-ügy!"

A Jobbik köpönyegforgató, Soros melletti kiállására utalva Budaházy elmondta, hogy amikor a potenciális veszedelem árnyékában teljes nemzeti összefogásra lenne szükség, akkor

óriási luxusnak tartom, hogy a belpolitikai élet a magukat nemzetinek nevező politikusaink egymásra való sárdobálásáról szól. Mint Mohács előtt!"