EGYETEM-BEGYETEM "GENDER-TÁNC" ( A liberális LÁZMÉRŐ. )

2017.04.05

Mindannyian ismerjük a Hungária együttes " LIMBÓ-HINTÓ" című díjnyertes slágerét.
Az elmúlt hét nap, különösképpen a vasárnapi illetve tegnapi történések alapján bátran kijelenthetjük : " Kitört a pesti " VÉTÓ-láz !" ( elnézést, Fenyő Miki !)
Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor - dacára annak, hogy Magyarországon vagyunk, magyar nyelvet használunk - mégis a " vétó" helyett kék színű " VETO" feliratú egyentáblát lóbáltak a hétfő esti felforgató Soros-fiókák ... ezzel önkéntelenül is leleplezve önmagukat, illetve az őket marionett-figuraként mozgató háttérerők IDEGEN mivoltát.
Mire fel ez a belpesti ricsaj ?
Nos, mint tudjuk: Magyarország parlamentje tegnap elfogadta a felsőoktatási törvény módosítását, ezzel MINDEN magyarországi felsőoktatási intézmény EGYENLŐ pozícióba került.
Megszűnt a CEU néven elhíresült Soros-féle JANICSÁR-KÉPZŐ kamuegyetem kiváltságos helyzete.
Miért írom, hogy " kamuegyetem "?
Kérem szépen , azért, mert a VILÁG ÖSSZES EGYETEMEIT évente rangsoroló kimutatások szerint ( 1-900 - ig mérnek ) kvázi " nem is léteznek"... hiszen NEM FÉRNEK BELE A 900-ba sem... szemben több valódi, magasan jegyzett MAGYAR oktatási intézménnyel.
Orwell óta tudjuk : " Mindeki egyenlő ! ( de vannak MÉG EGYENLŐBBEK ...)
Olyan privilégiumokat szerzett a KORÁBBI KORMÁNYOK regnálása alatt ez a globalista sátán, amik által versenyelőnybe került a konkurensekkel szemben.
Ez a deformitás egyenesedett ki a parlament hétfői döntése alapján.
Azonban a Soros-félék sosem szerettek " sorba állni"... Ők mindig a VIP-bejáraton óhajtanak közlekedni, " mert az nekik - szerintük - ALANYI JOGON jár !"
Egy frászt!
Ahogy nagyapám mondta anno a kis korcs házőrző kutyájának, ha indok nélkül morgott és vicsorgott az aktuális vendégre , rokonra :
" Helyedre, Csöpi ! "
...és Csöpi fülét-farkát behúzva beballagott a kutyaházba.
Attól tartok, hogy a háttérhatalmi erők George Soros által képviselt arrogáns, pofátlan és telhetetlen csoportja nincs tisztában azzal, hogy hol a helyük...
" Nyitott társadalomról" papolnak, ízekre cincálnak MINDENFÉLE IDENTITÁST ; kezdve a nemzeti hovatartozástól a hitbéli meggyőződésen át sok-sok állomáson keresztül a nemi identitásig.
Ergo: nincs " kutyaházuk" ahova visszahúzódhatnának.
Abban a téveszméban leledznek, hogy övék az egész világ és mindent megtehetnek benne.

Íme egy kép, ami a tegnapi hőbörgésen készült :


MINT EGY MŰALKOTÁS (fotó:444.hu)
MINT EGY MŰALKOTÁS (fotó:444.hu)Remrandt, amikor az " Éjjeli őrjárat" című zseniális képét festette rengeteg időt töltött a kompozícióval, az alakok elhelyezésével.
Nos, a tegnapi " VETO"-s bulin belpesti liberráltak önmaguktól egy szempillantás alatt rendeződtek olyan szerkezetbe, amin a németalföldi zseni hetekig dolgozott.
Nem akarok rögtönzött műelemzésbe kezdeni, pedig érdemes lenne!
A kép centrumában elhelyezkedő " VETO"- táblát görcsösen markoló figura minden porcikájával, testtartásával, arckifejezésével, nyegle vigyorával, MEGHATÁROZHATATLANSÁGÁVAL megfelel a Soros-féle eszménynek !
De a háttérben elhelyezkedó alakok ( a kis kopasz Lenin-imitátor fiútól kezdve, a pökhendi szdsz-es arcokon át a tétova " batyus bölcsészig" ) ... sőt, még a tárgyak , illetve az általuk hordozott szimbólikus jelentés ( control-tábla ... görbe tükör... " behajtani tilos!" KRESZ-tábla stb ) is festőművészt megszégyenítő pontossággal a helyén van.
Summa summárum : nagy a ricsaj ballibsiéknél !
Olyan erejű visítás hallatszik az ő térfelükről, mint amikor a vágás reggelén a disznó megpillantja a böllért.
Felszökött a láz a lázítók szervezetében. Fülsüketítő ajvékolásba tört ki az egész banda a " tábornoktól a kis SOR(os)KATONÁIG. "
Nekünk, NEMZETI ÉRZELMŰ hazáját, családját és persze Istenét szerető emberek számára ez a hisztéria MINDIG azt jelenti, hogy valami JÓ DOLOG TÖRTÉNT!
TAPASZTALAT !!!
Úgy látszik, az Orbán-kormány ezzel a ( látszólag ) nem életbevágó döntésével artériát szúrt
a dögvészt terjesztő Soros-féle métely testén.
Semmi más feladatunk nincs, mint tiszta szívvel és lélekkel , értékeink tudatában bízzunk a VALÓDI demokráciában, amit nem ez a sivalkódó banda, hanem Orbán Viktor és kormánya testesít meg !