Ezúttal is bakot lőtt az LMP

2017.04.21

Nálunk a kuratórium tagsága nem kap egy fillért sem a tevékenységéért, míg a Soros-féle és az ellenzéki pártokhoz köthető szervezeteknél a többség szép pénzt húz a "munkájáért" - mondta lapunknak Csizmadia László.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke utalt rá, hogy az LMP és Szél Bernadett ismét bakot lőtt, hiszen ismernie kellene a jogszabályok hierarchiáját és a felek között megkötött szerződésekben foglaltak mindenkire kötelező betartását. "Ha valaki pénzt ad nekünk, s kiköti, hogy nem hozható nyilvánosságra a neve, akkor így kell eljárni" - fogalmazott.
Szél Bernadett a civil törvény módosításának szerdai parlamenti vitájában egyebek mellett arról beszélt, hogy szerinte a CÖF gazdálkodása átláthatatlan, ennek alátámasztásaként pedig felmutatta a szervezetek egyszerűsített beszámolóját, hogy mindenki láthassa: "a CÖF-é teljesen üres".


Sokan irigylik szervezetünket, mert például a Jobbikkal ellentétben, soha nem változtatta meg eszmei irányultságát, s állhatatosan kiállt a nemzet szuverenitása, identitása mellett - mondta Csizmadia, majd közölte, semmi különleges nincs abban, ha egy pártalapítvány az azonos vagy hasonló polgári nézeteket valló civil alapítványokat segíti, esetükben évente húsz-negyven millió forinttal. Aláhúzta, ezt soha nem is titkolták. Fontos megjegyezni azt is, szervezetüket magyar személyek százai, hazai kisvállalkozások is támogatják. Higgyük el róluk, hogy tudják, adományaik jó kézbe kerülnek - magyarázta. Hozzátette, ők alapítványi pénzből soha nem plakátoztak, és évekre visszamenőleg semmiféle hiányosságot nem talált náluk az adóhatóság.

https://magyarhirlap.hu/cikk/85823/Ezuttal_is_bakot_lott_az_LMP#sthash.YbELKy3a.dpuf 

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.