Felvonulók kérték...

2017.04.02

2017 április elsején szombaton tüntetés volt Budapest belvárosában.

A Gyurcsány-párt felhívására írd és mondd : összesen 24...azaz HUSZONNÉGY darab               " demokrata" érezte úgy, hogy elégedetlenségének adjon hangot George Soros egyetemét ért " példátlan inzultus " miatt.

Mondhatnánk, hogy " szabadnapos óvoda", de a maroknyi csoport átlagéletkorát figyelembe véve eme kijelentés barokkos túlzás lenne . Vágó Pista bácsi , az ÁVO-s ivadék Bauer Tamás , Gréczy Zsolt és a képeken látható maradék huszonegy ember is rég elballagott már az oviból.

Fertályóra után csalódottan hazaballagtak.

Kész. Vége. ( gondolhattuk akkor...)

De tévedtünk.

Mert MA , vasárnap egy újabb hőzöngő csoport rondított bele a napsütéses délutánba.

Állítólag egyetemisták szervezték...

Ők már meghaladták az előző napi 24-es létszámot. 

Vajon ő milyen szakra jár ? Talán Soros skinhead-képzőjébe?
Vajon ő milyen szakra jár ? Talán Soros skinhead-képzőjébe?

Fotó:444.hu

Nem tudni persze , hány százalékuk volt magyar , annak dacára, hogy még szél sem fújt, ami rossz a emlékű Gergényi rendőrtábornok szerint "néha hajlamos elfújni" egy osztagról az azonosító jelvényt.

Azért akadt ismerős figura is.

Ott volt például Gulyás Márton ( megélhetési anarchista ) és Nemes Jeles László is, akinek " tehetségénél " már csak a "keresztényi" hálás lelke nagyobb... Pardon.

Abba a kormányba rúg bele úton-útfélen, amelyik SZÁZMILLIÓKKAL támogatta meg, még névtelen nímand korában gyermekkori ambícióit.

Az ember-katyvaszban nehéz eldönteni, hogy ki az, aki a zsigeri Orbán-gyűlöletből, ...vagy csupán a buli kedvéért... esetleg Soros-pénzért, órabérben töltötte a " szabadságvágy" eme önkifejezési formájával a hipszter kézműves transzparensek alatt a mai estéjét ...

Miért is tüntettek a " lelkes áprilisi ifjak " ?????

Azt talán tőlük kellene megkérdezni... EGYENKÉNT .

Szakállas vicc, de ide passzol :

" - Menstruáció, menstruáció!! - ordítja valaki a tüntetésen.
- Megőrült, miért kiabálja, hogy menstruáció? Demonstrációt kell skandálni, maga ütődött!
- Az mindegy! Nekem az a lényeg, hogy vér folyjon! "

Minimum 1990 óta tudjuk , hogy a Kiskörút-Nagykörút környéki terület gyógyíthatatlan SZDSZ-es bigottoktól fertőzött része Budapestnek.

Magyarként nem szeretném , ha egyszer majd " NO-Go zónává " silányodna számunkra saját hazánk fővárosának kellős közepén!

Bármilyen nevetséges volt a szombati hamvába holt "gyurcsányista sörpuccs"... és bármennyire is átlátszó módon izgágáskodtak a vasárnapi " tüntizgető" fiatalok : nekünk magyaroknak óvatosnak kell lennünk!

A XX. század nem kímélt bennünket, de tanulhatunk belőle.

1917-ben, tehát épp 100 évvel ezelőtt Kun Béláék is hasonlóan marginális szereplőként pattogtak még a Kiskörút flaszterén.

Aztán két évvel később kitört a bolsevikok uszítására az ordas lázadás... és vérben úszott az ország.