Gúnyt akar űzni a Kétfarkú Kutyapárt a Békemenetből

2017.04.18

Izléstelen plakáttal készül hecc Békementet szervezni a viccpárt.

Az eredeti Békemeneteket utcára hívó CÖF honlapján már napokkal ezelőtt megjelent egy közlemény, melyben álbékemenetektől és álhírektől  óvták az embereket. Mint írták,

"A CÖF-CÖKA és a Békemenet szervezői ezúton is értesítjük támogatóinkat, hogy a Facebookon álhírek jelennek meg azzal kapcsolatban, hogy vasárnap vagy más időpont megjelölésével Békemenetet szervezünk. Kérünk mindenkit, hogy az álhíreknek ne üljön fel! Ha Békemenetet fogunk szervezni, akkor a szokásos módon a sajtóban, a médiában, körleveleinkben jelezni fogjuk szándékunkat."

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...