Gyurcsány tudja még fokozni a hülyeséget, szerinte Orbán Viktornak svájci bankszámlája lehet

2017.05.16

Gyurcsánynak megártottak a kémregények, egy szánalmas és egyben nevetséges se füle se farka történettel állt most elő Kálmán Olga műsorában.

Miután az orosz titkosszolgálatok szerint nincsenek terhelő információk a kormányfőről, akit a DK elnöke szerint Moszkva tart sakkban, a Hír TV arra kérte Gyurcsányt, vigye magával a dokumentumokat. Gyurcsány a nemzetbiztonsági bizottság ülésén akarta szembesíteni Orbánt, de az ülésre végül sem ő, sem a miniszterelnök nem ment el.

Hétfő este Gyurcsány Ferencet a Hír TV Egyenesen című műsorában Kálmán Olga arról kérdezte, mit tud, mire a DK elnöke annyit mondott:

sokat.

OLVASSA EL EZEKET IS


Gyurcsány mindössze papírzsebkendővel és parkolócédulával a zsebében érkezett. A DK elnöke hozzátette, többet tud annál, amit eddig elmondott. Annyit elárult, hogy mivel egy másik tévécsatornán beszélt erről először, ott fogja majd megmutatni az igazoló dokumentumot, amit a közeljövőben tervez megvásárolni. Az eladóval eddig kétszer találkozott, az elmúlt időszakban pedig kapott egy üzenetet, amiben megnyugtatta, hogy ne aggódjon, hamarosan jelentkezni fog, de most nincs Magyarországon.

A banki papírok egy európai és egy távol keleti bankhoz köthetőek, a két különálló bankszámla kivonat egyik kedvezményezettje Orbán Viktor, tette hozzá Gyurcsány. A tranzakciók magyar viszonylatban 100 millió és 1 milliárd forint közötti összeg, ami Orbán Viktor kezdeményezettnek lett feladva. Gyurcsány azt állítja,

Orbán Viktornak van vagy volt egy svájci bankszámlája.

Szóbeli tájékoztatás az oroszoktól érkezett, azt, hogy Putyin érintett-e a kérdésben, sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta. A forrást már korábban is hitelesnek találta.

Gyurcsány szerint sok pénzt kérnek a dokumentumért, de ha csak a pénzről van szó, az nem fogja megakadályozni, mert

a hazája bármit megér számára.

Ha a papírok a kezében lesznek, bankkal tervezi őket hitelesíteni. A pénz feladói között Gyurcsány szerint nincs nemzetközileg ismert személy, a pénzek pedig nem Magyarországról küldött pénzek.

24.hu