Gyurcsányt is kitüntette Terry Black koronatanúja 

2017.04.27

Gyurcsány Ferencet és feleségét, Dobrev Klárát is kitüntette Magyar Tolerancia díjjal Amanda Elstak transzvesztita előadóművész. Ő az, aki azt mondta, hogy többször találkozott már Vona Gábor Jobbik-elnökkel különböző melegek körében népszerű rendezvényeken. Vona tagadta, hogy ismerné a transzvesztita férfit.

Tanúja van Terry Blacknek arra, hogy Vona Gábor járt a Lokál nevű klubjában és Terry Black lakásán is - hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában. A tanú egy transzszexuális előadó, Amanda Elstak, aki nyilatkozott is a riportban. Amanda Elstak a Magyar Toleranciadíj, a Magyar Jótékonysági Díj, a Magyar Aids Gála megálmodója, és az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány elnöke.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

Gyurcsányt és Szanyit is kitüntette

A Magyar Toleranciadíjat eddigtöbbek között megkapta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök,Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Szanyi Tibor, az MSZP jelenlegi EP-képviselője, Csollány Szilveszter, Sydney-i olimpiai bajnoka, Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója, Alföldi Róbert színész, Szerednyey Béla, Dobrády Ákos és Tóth Vera énekesek is.

Amanda Elstak a melegek körében népszerű Limo Caffe, Capella Caffe, Angyal Bár, Club Bohemian Alibi műsorvezetője. 

Amanda Elstak nyíltan vállalja, hogy liberális politikai nézeteket képvisel. 2015. június 1-től a Magyar Liberális Párt, Egyenlő Bánásmód Munkacsoport tagja. Egyébként civil munkájábanalternatív gyógyítóként és transzszexológusként tevékenykedik.

ORIGO.HU