Hányan is voltak a tegnap esti tüntetésen? Milliók? Százezrek?

2017.04.16

A liberális média által már csak a "leghangosabbnak" titulált esemény kapcsán kár lenne számháborúkba keveredni, ám ne menjünk el a tények mellett.

A Soros-gárda naszádhajója, a függetlenobjektív 444 az év leghangosabb eseményeként reklámozta a tegnap esti tüntikét, azonban a valóság ismét rájuk csapta az ajtót. Nyilván azért nem bocsátkoztak számháborúba, mert ők is érzékelték, hogy már alább hagyott a kormánybuktató kedv, egyre kevesebben "hallják meg Soros György hívó szavát", így egyre kevesebben randalíroznak a belvárosban. Érdekes, hogy a tegnapi tüntetés számairól nem írt egyetlen függetleobjektív médiatermék sem, ellentétben Kunhalmi Ágnessel. Neki sikerült ismét túltolni a biciklit.


Kunhalmi milliókat vizionál

Nemrég írtuk meg, hogy a liberálisoknál a tömeg pár száz embert jelent, ám erre Kunhalmi Ágnes fővárosi szocialistának sikerült rácáfolnia, így módosítom korábbi megállapításaimat. A szocik szerint pár száz ember milliós tömeget jelent, hiszen Facebook-oldalán azzal büszkélkedett, hogy milliók tüntetnek a kormány ellen.

Kunhalmi nem csak angolul nem tudni, hanem számolni se. Elnézzük neki, diploma nélkül nem könnyű manapság, még a Szocialista Pártban sem.

Olvasóink eljuttattak pár légi felvételt a tegnapi eseményről, a fénykép bizonyítják, hogy a Kunhalmi által álmodott milliós tömeg, vagy az Index-444 által "leghangosabbnak" aposztrofált ezrek alig voltak pár százan.

Lássuk a tényeket:

Fontos megjegyezni, hogy a fényképek 18:30-kor készültek, amikor már javában bukott az Orbán.

Az Index szerint a "tömeg megtöltötte a teret", ám a fényképek jól bizonyítják, hogy ez bizony durva csúsztatás.

Ennyien voltak


... a tavalyi foci EB-n.

Ennyien pedig az idei Soros-féle tüntetésen:

Mikor is töltötték meg a teret?

888.hu

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...