Harc a koncért? Gyur­csány végső har­cot hir­det Botka ellen

2017.05.11

Gyur­csány és a DK-s ve­ze­tők a bal­ol­dal tönk­re­te­vő­jé­nek tart­ják Bot­kát. In­ter­ne­tes új­ság­ja­ik­ban na­ponta tá­mad­ják, "vér­po­pu­lista ka­mu­nak", sőt kö­zön­sé­ges uszí­tás­nak ne­ve­zik Botka po­li­ti­kai üze­ne­teit.

Gyurcsány Ferenc és a DK internetes folyóiratai, a Nyugati Fény és azEurópa Kávézó hetek óta a lehető legkeményebben támadja az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. Politikáját "rákosista elmebajnak", "közönséges uszításnak", vérpopulista kamunak nevezi.

Botka Lászlóról mint a baloldal szétverőjéről már napi gyakorisággal cikkeznek a köztudomásúlag Vágó István és Gréczi Zsolt DK-s politikusok által irányított portálokon. Legújabb írásaikban már történelmi bűnözőnek nevezik Botkát, aki végképp tönkreteszi a szocialistákat.

Több tucat cikkben többek között ezt írták:

Botka százezres öltönyökben, sokmilliós autókban éli az életét, miközben a jómódúak ellen uszít. Szerintük Botka máris teljes kudarcot vallott, hiszen az a törekvése, hogy más szereplőket önkényesen kirekesszen a politikai versenyből. Úgy látják, hogy az agresszív Botka László súlyos tehertétel a baloldalnak, akit csak rá akarnak erőszakolni az emberekre.

Botka kampányából Gyurcsányék szerint "a Fizessenek a gazdagokcímű ultrademagóg, rákosista szlogen köszön vissza, mégsem sikerült egy árva lélekkel sem bővíteni a tábort."

Másik netes lapjukban, az Európa Kávézóban Gyurcsány és emberei a hamis vagyonnyilatkozat miatt is keményen alázzák az MSZP miniszterelnök-jelöltjét:

"Hogyan lesz hiteles Botka harca a gazdagok ellen, ha ő maga is eltitkolja a vagyonát? Hogyan fog ő tisztességesen adót fizetni, ha letagadja, vagyis a vagyonnyilatkozatában nem tünteti fel a milliós Rolex órát, és nem írja be azt sem, hogy új területet vásárolt a házához?"

ripost.hu