Hitelből finanszírozza plakátkampányát a Jobbik - Vona Gábor

2017.04.05

Hitelből finanszírozza plakátkampányát a Jobbik - ezt mondta a párt elnöke. Vona Gábor szerint plakátjaikat oda helyezik ki, ahol lehetőséget kapnak rá. A politikus továbbra is azt állítja, hogy semmilyen kapcsolat nincs a Jobbik és Simicska Lajos között - hangzott el az M1 Híradójában.

Mint arról korábban már írtunk: 2013-ban még nem akartak Simicska Lajos plakáthelyein szerepelni a Jobbikosok, inkább kisebb vállalatokkal szerződtek. Dúró Dóra országgyűlési képviselő ezt azzal indokolta, hogy el akarták kerülni Simicska Lajos cégbirodalmát. Négy évvel később azonban már Simicska Lajos plakáthelyeit választották. Dúró Dóra szerint azért, mert a kis cégeknek nincs elég helyük. A Jobbiknak szüksége van Simicska Lajosra, cégeinek plakáthelyeire. A Jobbik elnöke azt mondta: hitelből finanszírozzák a plakátkampány költségeit. Vona Gábor szerint plakátjaikat oda helyezik ki, ahol lehetőséget kapnak - írja a Híradó.

Vona Gábor arra a kérdésre, hogy továbbra is tagadja-e, hogy bármilyen kapcsolat van Simicska Lajos és a Jobbik között, azt mondta: nem tagadja, hanem cáfolja.

"Minden szimpátiám a Jobbiké". Ezt vasárnap nyilatkozta Simicska Lajos a hvg.hu internetes portálnak, amikor az ellenzéki párttal való kapcsolatáról kérdezték. A milliárdos vállalkozó úgy fogalmazott: nem vagyunk összebútorozva, nem állapodtunk meg semmiben, ám minden szimpátiám a Jobbiké.

A Blikk "Jobbikos politikussal fotóztuk le Simicskát" címmel jelentetett meg cikket. Több olyan fotót is közölnek amelyen a nagyvállalkozó Varga Damm Andrea ügyvéddel, a Jobbik veszprémi politikusával látható egy sporteseményen. A Blikknek sikerült elérnie Simicska Lajost, aki azt mondta: azzal járok kézi meccsre, akivel akarok.

m1.hu; pestisracok.hu