Ismét lebukott Soros, hogy politikai ellenfeleit figyelteti

2017.05.08

Facebook-videóban üzent az amerikai tőzsdespekulánsnak, Pennsylvania szenátusának republikánus tagja, hogy hiába próbálja illegális módszerekkel megfigyeltetni őt, de nem adja fel ellene a küzdelmet - írja a 888.hu.

A 888.hu külföldi sajtóforrásokra hivatkozva arról ír, a szenátor egy regisztrációhoz kötött magánrendezvényen tartott előadást, ahol kiszúrt egy illegálisan felvételeket készítő, meghívóval nem rendelkező operatőrt. Wagner beszédét félbeszakítva megkérdezte az illetőt, ki küldte és hogyan jutott be az előadóba. Az aktivista elismerte, hogy az American Bridge nevű liberális civil szervezettől érkezett, hogy Wagnerről felvételeket készítsen. Feltételezések szerint azért, hogy hátha találnak majd később rajta valami kompromittáló anyagot. Wagner videóüzenetében arról beszélt,

az American Bridge tavaly egymillió dolláros adományt kapott Sörös György agitátortól, így nem meglepő, hogy republikánus létére le akarják őt járatni.

Hozzátette, nem adja fel a küzdelmet, és továbbra is tenni fog azért, hogy Pennsylvania kormányzójává váljon még akkor is, ha Soros György ezt nem szeretné - idézi a 888.hu.