Kalapáccsal verte össze a feleségét a migráns, mert az nem főzött vacsorát

2017.05.02

Csaknem egy órán át ütlegelte a feleségét a bevándorló.

A 21 éves Mohsin Akram másfél évnyi börtönbüntetést kapott, ugyanis a pakisztáni bevándorló brutálisan összeverte egy kalapáccsal a feleségét, mivel az lefeküdt aludni és nem készített neki vacsorát karácsony este.

Még az sem zavarta szörnyű tettében a migránst, hogy a nő mellett feküdt a négy hónapos csecsemőjük.

Az áldozat, Mariam Hussain élesen bírálta a bíróságot, mivel az nem indítványozta támadójának kitoloncolását és kérte, hogy vizsgálják újra az ügyet. Hussain elmondta, hogy benyújtotta a válókeresetet és kijelentette, hogy több olyan ügy is van, ami miatt gyorsan ki lehetne toloncolni a férjét.

Ő egy menedékkérő, de tavaly hazautazott, majd aztán visszajött és nem történt semmi, ugyanúgy menedékjogot kap"

- fogalmazott az áldozat.

Moshin Akram. Fotó: Facebook
Moshin Akram. Fotó: Facebook

A nő felidézte, hogy a pakisztáni férfival négy évvel ezelőtt ismerkedett meg a Facebookon. A férfi a következő évben kezdett el nyomást gyakorolni a nőre, hogy a menedékjog miatt pecsételjék meg az együttlétüket. Végül 2015 májusában házasodtak össze.

A férfi a menyegző után korlátozni kezdte feleségének szabadságát, nem engedte ki otthonából, valamint korlátozta az internet és telefon hozzáférését.

Az ügyész kifejtette, hogy a férfi, mikor hazament arra számított, hogy vacsora várja otthon, ezzel szemben teljesen elborult az agya, mikor látta, hogy felesége aludt. Felkapott egy kalapácsot és összeverte a feleségének a fejét, aki súlyos sérüléseket szenvedett. 888.hu