Kálmán Olga máshova indult, mint ahova érkezett?

2017.04.07

Kálmán Olga csalódott a Hír TV-ben, nem azt kapta amit várt - írta meg a Magyar Idők, amely szerint nézői után vendégeit is elveszítheti a korábban népszerű műsorvezető.

A portál felidézi, hogy Kálmán Olga még márciusban azt mondta, hallja a nép hangját, és ehhez illeszkedő műsort ígért. Ezzel szemben szóra sem méltatta, amikor Simicska Ádám fideszesek kibelezésével fenyegetőzött, és ezen a hallgatáson a baloldal is megütközött. A műsorvezetőt emellett át is verhette a csatorna, hiszen a nagy dérrel-dúrral bevezetett műsorba Kálmán Olga ATV-s műsorával szemben már nem jönnek el a kormánypárti képviselők, ráadásul mivel Simicska Lajos teljesen beállt a Jobbik mögé, az MSZP-s prominensek fejében is megfordulhat ilyesmi. Emellett állítólag a nézőszám sem kúszott fel olyan magasra, ahogy számítottak rá.

És lehet még egy kicsit hülyíteni a nézőket, mintha a hírcsatorna nem állt volna be a Jobbik mögé. Lehet még adni néhány interjút, hogy mennyire sajtószabad a Hír TV, ahol a tulajdonos ugyan néha úgy fenyegetőzik, mint egy ISIS-vezető, de ennek az ég világon semmi hatása nincs a médiumaira, hiszen ő csak azért fizet ki évi néhány milliárdot, hogy Olga független maradhasson

- írja a Magyar Idők véleménycikke.

magyaridok.hu; pestisracok.hu