Megtámadtak egy magyar sofőrt migránsok

2017.10.29

Az Origo információi szerint a sofőr éppen pihent, amikor rátámadtak. Az áldozat arra eszmélt fel, hogy erősen mozog alatta a kamion fülkéje. Amikor kinyitotta a szemét, fekete bőrű embereket látott.

Az első embert kirúgta a fülkéből, de a második késsel támadt rá. Verekedni kezdtek, mire a késes támadó kizuhant a fülkéből, viszont újabb támadok jelentek meg, akik a sofőr pénzét és telefonját követelték. Tamás hozzájuk vágta a táskáját és mindent, ami a keze ügyébe került. Szerencséjére a támadók elszaladtak, viszont magukkal vitték a férfi iratait, pénzét és telefonját. A támadók valószínűleg migránsok lehettek.

Amikor a sofőr kimerészkedett a kamionjából állítólag vértócsát látott a mellett álló kamion fülkéje körül. Tamás azonnal arra gondolt, hogy valakit megszúrtak és meghalt. A kirabolt sofőr elviekben jelentette az esetet a belga rendőrségnek is, akik gyorsan lezárták az ügyet, még ujjlenyomatot sem vettek.

A férfi állítólag 10 euróval a zsebében a németországi Döppenben ragadt, egyelőre nem tudja, hogy juthat haza - írja az Origo a sofőr egyik ismerősére hivatkozva.

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...