Mi történt Demszkyvel?

2017.03.31

A CEU épülete előtti demonstrációra érkező volt főpolgármestert kapta mikrofonvégre Ferkó Dániel, az Echo TV riportere még szerdán. Demszky mintha egy felvillanyozó gender szemináriumról lépett volna elő, talán kissé közvetlen modorban, vicsorgó mosollyal, homoerotikus intim szférát teremtve nyilatkozta a jobboldali tévének, hogy nem nyilatkozik. Közben Demszky a riporter vállára tette a kezét és kissé maga felé húzta. Olvasóinktól kommentekben várjuk a választ arra, vajon mi történhetett Demszky (OLAF) Gáborral.

Mint a Magyar Idők írta: testbeszéd-szakértő legyen a talpán, aki megállapítja, hogy eredetileg puszilgatni vagy megfejelni akarta-e az újságírót, de az biztos, hogy menet közben meggondolta magát. De ha mégse erőszakos céllal fogta meg a vállát, akkor a gesztus bal-jobb, népi-urbánus illetve liberális-konzervatív viszonylatban értelmezve is jelentős, példaértékű, rendhagyó kommunikációs trükk, amely még Veres János kamerába bólintós akcióján is túltesz. A videón 1:33-nál látható ez a jelenet.

Amikor a döbbenettől csak pislogó riporter visszakérdezett, hogy miért nem válaszol, Demszky előadta, hogy ő a demokrácia védelmében ment a CEU-ra és Budapest védelmében, mert ez egy budapesti intézmény. A videó demszkys része itt véget ért. Olvasóinktól kommentekben várjuk a választ arra, vajon mi történhetett Demszky (OLAF) Gáborral. A legviccesebb választ frissítésként beletesszük a cikkbe!

Forrás: Magyar Idők, Echo TV, PS.hu