"Minél magasabbról fog lógni Trump, annál jobb"

2017.04.09

FRESNO, 23:28

Újabb leckét kaphatunk toleranciából és liberális humanizmusból. Ezúttal egy kaliforniai egyetemi történészprofesszor akasztana.

Egy bizonyos Lars Maischak professzorhoz tartozik az a Twitter-oldal, ami többek között az amerikai elnök felakasztását kívánja. Ebben az a leginkább ironikus, hogy véleménye szerint az amerikai demokráciát mentené meg az, ha Trumpot felakasztanák. Tehát még egyszer: a demokráciát az mentené meg, ha Amerika demokratikusan megválasztott elnökét gyilkolná meg.

:D

Micsoda liberális logika.

FollowLars Maischak @LarsMaischak

To save American democracy, Trump must hang. The sooner and the higher, the better. #TheResistance #DeathToFascismhttps://twitter.com/Brasilmagic/status/832741889761800193 ...


És még furcsállják hogy, miért akarta Trump megvonni néhány egyetem finanszírozását.

A tolerancia felkent bajnoka nem áll meg itt, egy másik tweetjében például minden egyes 'deportált' migránsért cserébe két republikánus amerikai halálát kívánja:

FollowLars Maischak @LarsMaischak

#TheResistance #ethniccleansing Justice = The execution of two Republicans for each deported immigrant.


Ráadásul az illegális bevándorlók törvényes kitoloncolását etnikai tisztogatásnak (#ethncleansing) nevezi.

Azt már eddig is lehetett sejteni, hogy az amerikai felsőoktatás csak úgy ragyog a függetlenobjektivitástól, de hogy ilyen toleráns, liberális, mindenre nyitott demokratákat is meg lehet találni egy-egy egyetem fala között, az tényleg meglepő! 

https://888.hu/article-minel-magasabbrol-fog-logni-trump-annal-jobb