"Öljétek a szar rendőrt" - ordibálta a CEU-védő tüntető

2017.04.25

Olyannyira silányra sikeredett a tegnap esti provokáció, hogy helyszíni beszámolók szerint több volt a médiamunkás a rendezvényen, mint a tüntető. A liberálisokra jellemző, hogy a demokrácia védelméért szervezett tüntetésen rendőr-gyilkosságra szólítanak fel. Jó érzésű magyar ember elhatárolódik az ilyen kijelentésektől. Egyelőre ezt senki nem tette meg.

Csupán a Kettősmérce fiatal munkásőr olvasói ingerküszöbét érte el a tegnap esti tüntetés, habár ők véletlenül szovjet zászlókkal vonultak Che Guevarás melegítőben - az orosz nagykövetség elé.

Nos, a demokráciát és jogállamot követelő, rendszerint minden Orbán-ellenes tüntetésen főszerepet játszó provokátorok mindent elkövettek azért, hogy a rendőrök megmotozzák, előállítsák őket, vagy egy pár kép erejéig legalább szóba álljanak velük.

A rendőrök kimértségének és higgadtságának hála a provokáció nem ért célba, ám érdemes megtekinteni ezeket a "születettdemokratákat", hiszen ők azok, akik bőszen behódoltak a Moszkvából érkező direktíváknak, majd nagyon szorgosan végrehajtották az Amerikából érkező parancsokat is, ők azok, akik Gazda nélkül nem tudnak meglenni.

A baloldali média vért izzadva tudósít ezekről a rendezvényekről, nem átalkodnak minden egyes alkalommal kihangsúlyozni a demokráciát és a liberalizmust védő hős szélsőségesek nagy számát, a szónokok csodálatraméltó, már-már szókráteszi magasságokba emelkedő gondolatmenetét, a tüntetések tisztaságát.

Holott, az igazság merőben más. 

888.hu

Videók: (Érdemes megnézni)