Orbán Viktor a futball terén is győzelemre áll!

2017.05.10

MAGYARORSZÁG: ismét CSOPORTELSŐ!

Rangos kontinensviadalom vitézkednek fiataljaink. Az UEFA u-17-es labdarúgó EURÓPA-BAJNOKSÁG döntőjében elsöprő győzelemmel zárta a csoportküzdelmeket a magyar válogatott. A magyar legények 4-0-ra hengerelték le feröeri ellenfelüket. Korábban a legnagyobb favoritnak számító FRANCIA VÁLOGATOTTAT is két vállra fektető , és a skótokat is lefutballozó ifjak már az eddigi szereplésükkel is hatalmas dicsőséget szereztek hazájuknak...és még nincs vége...!

Következő ellenfelünk az elődöntőbe kerülésért a török válogatott lesz május 12-én, pénteken. Az EB-tornára hosszú és sikeres selejtezőkön keresztül jutott ki válogatottunk.  A győzelem nem az égből pottyant az ölünkbe. Szisztematikus munka, tervszerű képzés termelte ki ezt a nagyreményű generációt.

Orbán Viktort ELLENSÉGEI gyakorta ostorozzák futball-szeretete miatt. Ugye, ismerősek a nyegle és cinikus szövegek: 

" MINEK KELLENEK STADIONOK...AKADÉMIÁK?"

 - nos, ezért! Itt az eredménye. Mert kétség sem férhet ahhoz, hogy az utánpótlás fantasztikus sikere az immár hét éve az országot helyes úton vezető Orbán-kormány SPORT- illetve futball-politikájának a gyümölcse. Tavaly a felnőtt Európa-bajnokságon értünk el csodálatos eredményeket ( csoportelsőként jutottunk tovább a későbbi Európa-bajnok portugálokat megelőzve...) . Ugye, emlékszünk azokra a lélekemelő napokra? Amikor a BOLDOG MAGYAR fiatalok és idősek az utcára tódulva éltették a hazánkat és a csapatunkat. Orbán kemény fába vágta a fejszéjét, amikor a TETSZHALOTT állapotban lévő, a bolsi és libsi gazemberek és ügyeskedő bűnözők által LEZÜLLESZTETT magyar futball feltámasztásának ügye mögé állt. Mint a bibliai Lázárt, ugyanúgy a sírkamrából kellett életre kelteni az egykor világelső magyar futballt.


Sokan azt gondolták : " mission impossible", vagyis lehetetlen küldetésre szánta magát a miniszterelnök. Emlékszünk még a Farkasházykra, Dániel Péterekre"...akik eleinte dörzsölték ótvaros tenyerüket a " tuti bukta" reményében... majd amikor sikert sikerre halmoztak labdarúgóink, akkor NYÍLTAN (!) televíziókban, újságokban a MAGYAROK ELLEN SZURKOLTAK és uszítottak.Ők a " GYŰLÖLET NÉPÉHEZ" tartoznak. Egytől egyig.Tegnap egy újabb " kokit" kapott ez a HAZAÁRULÓ fajta!
Remélem, nemsokára jön a jól megérdemelt jussuk , a SALLER is...

ADDIG IS:

Hajrá, Magyarország! Hajrá, MAGYAROK !!!

( Nemzetünk.hu)