„Őrjöngő ficsúr”– Novák Előd kőkeményen kiosztotta a Simicska-klánt

2017.04.04

Simicska szétlopta az országot, majd miután összeveszett Orbánnal, azt hiszi, már nem kell elszámolnia a fideszesekkel közösen lopott (s ki tudja, hogyan szétosztott) vagyonával - ezekkel a szavakkal kezdte hétfői Facebook-bejegyzését Novák Előd, a Jobbik volt alelnöke, akit ugyan háttérbe szorítottak a párt cukisodása és Simicska Lajoshoz való dörgölőzése közepette, de két párttisztséget továbbra is visel. Novák keresetlen szavakkal illette Simicska Ádámot, a Magyar Nemzet című "polgári" napilap társügyvezetőjét, aki előzőleg nemi szervük levágásával fenyegetett meg állítólagos paparazzikat.

Kőkeményen beszólt a Simicska-féle oligarchaklánnak Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke, aki - noha a "néppártosodáskor" háttérbe szorították, országgyűlési képviselőségéről lemondatták - jelenleg is két tisztséget visel: egyrészt a népesedéspolitikai munkacsoport vezetője, másrészt a pártalapítvány kuratóriumi tagja. Novák hétfői Facebook-bejegyzésében így reagált Simicskáék elmúlt napokbeli ámokfutására:

Simicska szétlopta az országot, majd miután összeveszett Orbánnal, azt hiszi, már nem kell elszámolnia a fideszesekkel közösen lopott (s ki tudja, hogyan szétosztott) vagyonával. Vajon Mészáros Lőrinc és Andrew G. Vajna is szabadon távozhatna a közpénzekből összehordott milliárdjaival, ha mondjuk elszámolási vitába keveredve kiszállna a Fidesz-maffiából? A közélet szégyene, hogy ez az őrjöngő Simicska-fi(cs)ú(r) a Magyar Nemzet kiadójának vezetője lehet. Ahogy Habony sem háborodhatott fel ibizai képének közlésétől, és Rogán sem kezdeményezett vizsgálóbizottságot a helikopterezésének lefotózása miatt, úgy szerintem Simicskáéknak is tűrniük kellene, ha lencsevégre kapják pl. egy sportmérkőzés VIP-páholyában...

Fotó: Blikk/Fuszek Gábor
Fotó: Blikk/Fuszek Gábor

A bejegyzés előzménye, hogy Simicska Lajos fia, Simicska Ádám hétfőn a Jobbikhoz közeli bulvárlapban, a Zsúrpubiban a családját állítólag zavaró állítólagos lesifotósok nemi szervének a fölszeletelésével fenyegetőzött, amit szavai szerint ő még élvezne is. A szadistának tűnő fiatalember, aki egyébként a "polgári" Magyar Nemzet ügyvezető igazgatója, a következőket írta a bulvárlapban:

Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk.

Pár órával később újabb bejegyzést tett közzé, amelyben legalább már csonkítással nem fenyegetett senkit, de esze ágában sem volt visszavonni brutális szavait:

Én vagy a szüleim meg tudjuk védeni magunkat, de a gyerekek?? Ezt nem lehetett szó nélkül hagyni. Én kérjek elnézést??

A "polgári" Magyar Nemzet azzal próbálta mentegetni ügyvezetője internetes ámokfutását, hogy "láthatóan felzaklatta a paparazzók jelenléte"...

MÁSKOR KIBELEZÉST ÍGÉR

A Simicska-klán az elmúlt napokban hiperaktív üzemmódba kapcsolt, sorra jelennek meg a médiában különböző botrányos nyilatkozataik. Simicska Ádám például a nemiszerv fölszeletelést kilátásba helyező bejegyzése előtt apjának azt az üzenetét tolmácsolta a Facebookon Győri Tibornak, a Modern Media Group (MMG) egyik tulajdonosának, hogy "ezért kibelezlek titeket". A kibelezés másik érintettje feltehetőleg Habony Árpád, az MMG másik tulajdonosa. Simicska Lajos tegnap (hétfőn) érezte szükségét, hogy a 24.hu-n előálljon egy újabb teóriával arra, hogy miért szakított Orbán Viktorral. Természetesen az oroszveszély miatt. Ami már csak azért is rendkívül érdekes, hiszen az oligarcha szimpátiáját - szavai szerint - elnyerő Jobbikban például olyan emberek serénykednek (Kovács Béla), akiket Oroszország javára való kémkedéssel gyanúsít a Központi Nyomozó Főügyészség.

Varga-Damm Andrea, Simicska Ádám és Simicska Lajos a hétvégi Veszprém-Zágráb férfi kézilabda-mérkőzésen; Fotó: Blikk/Fuszek Gábor

ÚJABB JOBBIKOS KAPCSOLAT

Közben a Blikk arról számolt be, hogy a Jobbik veszprémi politikusával, Varga-Damm Andreával fényképezték le Simicska Lajost és családját egy hétvégi kézilabdameccsen. Simicskáék és a jobbikos politikus láthatólag kedélyesen beszélgetve ültek egymás mellett a VIP-páholyban - írta a bulvárlap. Simicska Lajos a Blikknek úgy nyilatkozott:

Azzal járok kézimeccs­re, akivel akarok, de nem térek ki a kérdés politikai vetülete elől. Nézze: örvendetesnek tartom, hogy van ma olyan független politikai erő a Jobbik személyé­ben, amely elutasítja azt az aljas és hazaáruló politikát, amit Orbán Viktor folytat.

Varga-Damm Andrea így kommentálta a közös szurkolásukat megörökítő cikket:

Szóval ez a negyedik közös szurkolás volt. 1986 óta ismerjük egymást Zsuzsával és Lajossal, ugyanis mi egy egyetemre jártunk, csak ők kettővel fölöttem. Veszprémben ők is a választóim, hiszen ottani lakosok. Már azelőtt is szurkoltam a csapatnak, hogy ők meghívtak volna családommal együtt páholyukba. Addig nem voltam látható körülöttük soha, amíg kényszerűen a dörgölőzők vették őket körül, akik éltek belőlük. Úgy tettem eleget e meghívásnak, ahogy Kötcsére is vagy Felcsútra is elmentem, amikor meghívtak. Én mindenkivel találkozom, akikkel jó együtt lenni. Még sok ilyen találkozás lesz, mert gyermekeink is nagyon szeretik egymást, s a humor uralja a beszélgetéseket.

Ez már a sokadik bizonyíték arra, hogy Simicska és a Jobbik politikusai között egyre szorosabb kapcsolat van. Egyébként a közös szurkolásra néhány héttel azután került sor, hogy Simicska Ádám a Jobbik győzelmét jósolta egy, szintén a Zsúrpubinak adott interjúban.

https://pestisracok.hu/orjongo-ficsur-kozelet-szegyene-novak-elod-kokemenyen-kiosztotta-simicska-klant/