PATKÁNYLÁZADÁS Virágvasárnapon

2017.04.10

 Mi, keresztények Jézus Jeruzsálembe történt bevonulásának évfordulóját ünnepeltük tegnap.

Elkezdődött a NAGYHÉT, melynek péntekén a zsidó főtanács által felhergelt fizetett csőcselék " demokratikus szavazása" nyomán Barabást, a gyilkost szabadon engedték...Jézust pedig kínhalálra ítélték.

2017 április 9.-én , tegnap mi ünnepeltünk.

Mások pedig hőbörögtek.

A felsőoktatási törvény módosítása elleni demonstráció kezdődött az Oktatási Szabadságot csoport szervezésében Budapesten, a Várkert bazár bejáratánál vasárnap délután. A szervezők és tiltakozók szerint " a felsőoktatási törvény módosítása ellehetetleníti a Közép Európai Egyetem (CEU) magyarországi működését " , ezért azt kérik Áder János köztársasági elnöktől, hogy az Országgyűlés által kedden megszavazott törvényt ne írja alá !, hanem küldje vissza a parlamentnek újratárgyalásra, vagy az Alkotmánybíróságnak alkotmányossági felülvizsgálatra.

.

"Barabás népe"

Kik alkották ezt a hiszti-bandát ?

Fene sem tudja.

Egy biztos : MAGYAR EMBERT nem nagyon találtunk köztük. A tömeg jelentős része KÜLFÖLDIEKBŐL állt, a maradék pedig ugyan PAPÍR szerint magyar állampolgárságú... de IDEGEN ÉRDEKEK zsoldjában szolgáló liberális egyed volt.

Komikus jelenetektől sem volt mentes a délután.

A híradásokban megmosolyogtató video készült arról, amikor egy idős, dementált néni BETANÍTJA a szöveget egy ( magyarul kukkot sem értő ) külföldinek:

" - Kisfiam! Ezt IGY KELL MONDANI : NEEE-ÍÍRDD-ALÁÁ-JÁÁÁNOOOS!"

A " szájbarágásra" vevő volt az idegen liberális ifjú, mert szinte csüngött a mámi szavain, majd derekasan gyakorlásba kezdett.

A Soros-bérenc felforgatók a " Ne írd alá, János!" szlogent skandálták... de volt aki FENYEGETŐZÖTT, " ARAB-TAVASZT" és " Majdant" helyezett kilátásba.

Az Alagút tetejéről egy hatalmas molinó lógott, melyen ez a szöveg állt :

" MIT AKARTOK? ARAB TAVASZT? "

(A cikket olvasván Identitás Generáció Magyarország társelnöke Szabó Bence felhívta figyelmünket, hogy a molinót ők készítették és ellendemonstrációnak szánták.)

Itt álljunk meg egy percre!

Az arab tavasz és az ukrán " forradalom" köztudottan UGYANANNAK a Soros-féle brigádnak a műve volt, amely most, itt Budapesten a CEU " ellehetetlenítése" ellen háborog.

Csakhogy az említett két esemény VÉRFÜRDŐT hozott magával. Összességében TÖBB SZÁZEZER ÁRTATLAN polgár meggyilkolásával járt.

Szóval a mi kis " háztáji libsijeink " ezt a sorsot szánják nekünk, ha nem térdelünk le a globalista sátán előtt...

Nem tudom, hogy a Btk. melyik paragrafusának ingerküszöbét éri el az idézett kérdés, de engem speciel MEGRÉMÍT ez a fenyegetés.

Kiváltképp, ha Soroséktól származik...

Gondolkozzunk el ezen!

.

A kavalkádban - persze- feltűntek a ballib politikusok is. Ők önerőből KÉPTELENEK még ennyi embert sem összecsődíteni, de mindig megjelennek ha úgy érzik, hogy meglovagolhatnak ... parazitaként rátelepedhetnek egy-egy " tüntire". Kunhalmi Ágnes ( az MSZP " kétdiplomátlan " füllentős észkonbájnja ) például táncra perdült . Ott vonaglott, mint egy betépett ribanc a diszkóban. ( a múltkori sajtótájékoztatós röhögőgörcse és a tegnapi " szambázása" után erős a gyanú, hogy rendszeres anyag-használó... )

Ő testesíti meg a kommunista utódpártban az OKTATÁSÜGYI "szakértelmet". Szép kilátások....

De természetesen nem hiányozhatott a rozzant Demszky , Molnár Gyula ( szocialista pártelnök ) és Újhelyi István sem.

Mint már megírtuk : a szervezők KUDARCOT VALLOTTAK, mert sokkal nagyobb tömegre számítottak.

A demonstráció hivatalosan 19 órakor véget ért, de sokan maradtak azután is a Kossuth téren skandálni.

Feszült volt a helyzet a Parlament előtt, agresszív tüntetők maradtak a téren, akik üvegekkel dobálták a rendőröket, de ezek szerint a Soros-fiókáknak ezt is szabad. A rendőrök amúgy békésen viselkedtek, nyomokban sem mutatták a 2006-os formájukat.

Itt még egyszer álljunk meg egy picit!

Ha megpróbáljuk összevetni a 2006-os JOGOS megmozdulásokkal a tegnapi Soros által pénzelt balhét, akkor KÉT elemet ki kell emelnünk:

1. 2006-ban az egész ország sorsát irányító HAZUG VEZETÉS lepleződött le... míg most egy IDEGEN érdekeket szolgáló törpeminoritás érdekei sérültek. Ráadásul ez az " érdeksérelem" NEM a háttérbe szorításról, hanem az EDDIG meglévő VERSENYELŐNY megszüntetéséről szól,

2. 2006-ban a 100%-ig MAGYAR tömeget azonosító nélküli, ismeretlen IDEGEN fegyveres osztagok lőtték... most pedig pont fordítva: a tüntetők közt hemzsegtek az idegenek, míg a rendfenntartók egytől egyig garantáltan magyar rendőrök voltak.

.

Habár este hétkor a " kötelező programok" véget értek, de a libsik agresszív " keménymagja" ( sic!. a'la 444...) tovább folytatta a rendbontást a " szabadon választott" kűrrel. De szerencsére pofára estek a "jégen".

23 óra körül - stílszerűen- felszívódtak valahol a Belvárosban.

.

A tegnapi hajcihő egyértelműen bukás volt Sorosék számára. De nem szabad hátradőlnünk!

Az 1918-19-es katasztrofális eseményeket szokták " PATKÁNYLÁZADÁSKÉNT " emlegetni. Ez a kifejezés közelíti meg leginkább a valóságot.

De mint korábban említettem már : Kun Béláék is pont úgy kezdték, mint napjaink Lenin-fiúi...

Nem árt óvatosnak lenni! És ha kell : még idejében HATÁROZOTTAN fellépni ellenük a józanság és Magyarország nevében!

Nehogy megismétlődjék a rémes múlt !