Plakátkampányba kezd a Momentum mozgalmacska

2017.04.29

Országos kampányt indít a jövő héten a Momentum Mozgalom. Huszonöt városban és a fővárosi kerületekben több mint négyszáz plakátjuk jelenik majd meg május elején - tudtuk meg a párttól.

- Körülbelül 11 millió forintot költöttünk a plakátok gyártására és a hirdetési helyek bérlésére - közölték, hozzátéve: a kampány teljes költségvetését közzéteszik honlapjukon. Állításuk szerint a forrásokat teljes mértékben adományokból finanszírozzák. Jelezték továbbá, hogy május elsején, Magyarország európai ­uniós csatlakozásának évfordulóján Európához tartozunk! címmel szerveznek tüntetést. Ennek célja, hogy bemutassák, milyen előnyeit látják hazánk EU-tagságának. A demonstráció a Szabadság téren kezdődik, ahonnan az Andrássy úton keresztül a Hősök terére vonulnak.

Ehhez kötődik az internetes oldalukon tegnap óta elérhető Hatalomkerék, amely "arra hivatott, hogy bemutassa a Fidesz döntési mechanizmusait". Emellett hamarosan elindul az Inditsukbe.hu, ahol a kormány általuk félrevezetőnek titulált nemzeti konzultációja helyett "valódi kérdéseket" akarnak feltenni az embereknek. A májusi akciók céljait - az ellenzéket is kritikával illetve - végül úgy foglalták össze: pozitív üzenettel alternatívát akarnak nyújtani a pártok egymást támadó plakátkampányaival szemben.

Magyaridok.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI: