Prostituáltnak állnak a migránsok, hogy drogot tudjanak venni

2017.05.05

Megdöbbentő, mire vetemednek a migránsok.

A Deutsche Welle készített átfogó riportot a német fővárosban arról, hogy egyre több férfi bevándorló úgy akar pénzhez jutni, hogy áruba bocsátja testét.

Illusztráció :)
Illusztráció :)


A közelmúltban több német civil szervezet is arról számolt be, hogy az országba érkezett csaknem kétmillió illegális bevándorló közül sokan prostituáltnak állnak. A riport szerint a legtöbb migráns a Tiergarten Parkba jár ki, hogy ott hirdesse szolgáltatásait.

A riportból kiderült, hogy a nappal turistacélpontként működő látványosság éjjel egészen más arcát mutatja, hiszen az esti óráktól folyamatosan jelennek meg az ösvényeken a fiatal illegális bevándorlók.

A 21 éves afgán Farad nem mert a hírportál kamerájába beszélni, mivel félt, hogyha kiderülne mit is csinál nem biztos, hogy menedékjogot kapna. Úgy azonban már nyilatkozott, hogy arcát kitakarták és elmesélte, hogy azért futtatja magát, hogy droghoz juthasson.

Diana Henniges szociális munkás a csatornának elárulta, hogy ismert előttük a probléma és több száz olyan migránsról tudnak, akik éjjel prostituáltnak állnak azért, hogy nappal droghoz jussanak.

888.hu                                           EZ IS ÉRDEKELHETI: