Rendőrt hívtak Botkáék az Echo Tv stábjára, majd lenácizták őket

2017.05.10

Rendőröket hívtak az Echo Tv Informátor című műsorának stábjára Szegeden, pedig csak interjút szerettek volna kérni Botka Lászlótól, az MSZP miniszterelnökjelöltjétől. Lukács Zoltán a fasisztázás közepette beismerte az MSZP felelősségét a Szeviép-botrányban.

Az Echo Tv oknyomozó újságírói Botka "Rolex" László helyett csak a rájuk kihívott rendőrökkel, valamint az önkormányzat biztonsági őreivel beszélgethettek. A nemrégiben debütáltInformátor c. műsor stábja a szocialisták miniszterelnök-jelöltjét Tatabányán is szerette volna mikrofonvégre kapni, ám válaszok helyett csak a stáb operatőrét inzultálták.

Az Echo Tv stábja a Szeviép-botrányról szeretett volna érdeklődni Botkánál, hiszen a vállalat rengeteg önkormányzati megbízást kapott 2010 előtt. A Szeviép közel 500 alvállalkozót károsított meg azzal, hogy nem fizette ki őket. A kár összege mintegy 10,5 milliárd forint.

Az oknyomozó újságírók hiába vártak Botka Lászlóra a szegedi városházán, 2 óra várakozás után sem jött ki irodájából, végül pedig a biztonsági őrök tessékelték ki az újságírókat az épületből.

EZEKET IS OLVASSA EL:


Botka László a kérdésekre a tatabányai utcafórumon sem volt hajlandó válaszolni, sőt, a rendezvény szervezői még a stáb operatőrét is inzultálták. Ezt követően az MSZP országgyűlési képviselőjét, Lukács Zoltánt kérdezték arról, hogy mekkora a felelőssége a szocialistáknak a Szeviép-botrányban. A politikus a következőt válaszolta:

Pont annyi, mint amennyire maguk fasiszták."

Az MSZP politikusa ezzel sikeresen beismerte a párt felelősségét a botrányban, ugyanis amikor a riporter visszakérdezett, hogy "mi fasiszták vagyunk?", Lukács elmondta, hogy

igen, maguk nácik... azért mert fasiszták"

888.hu