Sajtóklub 2017-10-23

2017.10.24

Rendszer-, rezsim-, tudat- és lélekváltó összellenzéki nagygyűlésre került volna sor október 23-án, de az ellenzéki pártok sorra kezdtek kihátrálni Gulyás Márton mögül. Amikor az aktivista egyedül maradt, akkor az időjárás kegyes lett Gulyáshoz, aki így be tudta jelenteni, hogy az esőre való tekintettel elmarad a "forradalom". Sajtóklub Huth Gergellyel, Bencsik Andrással, Lovas Istvánnal és Bayer Zsolttal.

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...