Simicska együtt őrül meg a fiával

2017.04.03

Kifakadt Simicska Lajos és a fia, miután állításuk szerint a hétvégén paparazzik lepték el a veszprémi házuk környékét. természetesen mindketten a hatalmat és a Habony-médiát tartják felelősnek ezért. Mindezt azután, hogy a fél Simicska birodalom azért állt fel a helyéről, mert Orbán Viktor miniszterelnök urat családján keresztül akarta támadni.

"Kedves Győri Tibi! Mégiscsak rokonok vagyunk! Gondoltam írok neked! Megtennél valamit? A paparazzik nem hagyják a családomat kilépni a házuk ajtaján. Abba kéne ezt hagyni. Küldd el őket a picsába! Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is? "

- írja Simicska Ádám a Facebookon. A címzett Győri Tibor, aki Habony Árpáddal együtt a Modern Media Group tulajdonosa.

A poszt megjelenése után a hvg.hu elérte Simicska Lajost, akire a fia szintén hivatkozik bejegyzésében. A vállalkozó megerősítette, hogy hónapok óta megfigyelik őket. Szerinte fia azért Győri Tibornak címezte szavait, mert nem tudják elképzelni, hogy a Habony-médián kívül más állna a háttérben, "Győri pedig együtt mutyizik" Habonnyal.

Hozzátette:

"Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok."

Ha már kérdezték, a Jobbikkal kapcsoaltban is elmondta gondolatait:

"Nem vagyunk összebútorozva, nem állapodtunk meg semmiben", ám "minden szimpátiám a Jobbiké - mondta. Hozzátette: eljött az ideje a generációváltásnak a magyar politikában."


"Tibi! Apám azt üzeni, ha a testvéreimnek is nekiestek, akkor utána nincs semmi, csak a vég. Ezt értitek? A gyerekeket is belekevernétek a politikába? Elmentek a picsába!"


"Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? 😃"

Le style, c'est l'homme (Leclerc )

Fotó: hvg.hu
Fotó: hvg.hu