Soros mindent elintézett, mégsem jöttek a tüntetők

2017.04.09

A milliárdos üzletember busz- és repjegyeket vett, hogy minél többen jöjjenek a budapesti tüntetésre, azonban a nagy tömeg elmaradt.

Bár a balliberális oldalak mind arról számoltak be, hogy milyen sokan vannak a vasárnapi, Soros-egyetem melletti tüntetésen, a szervezők sokkal több emberre számítottak. A Ripost úgy tudja, hogy aktivisták százai segédkeztek abban, hogy minél többen jelenjenek meg.

A lap szerint a szimpatizánsokat buszokkal szedték össze. Azokban a közép-kelet-európai nagyvárosokban, ahol Soros szervezetei jelen vannak, még térítésmentesen repülőjegyeket is osztogattak, csakhogy minél több ember jelenjen meg.

Facebook-üzenetek, kör-emailek hívták fel a figyelmet a kihagyhatatlannak minősített tüntetésen való részvétel fontosságára -írja a Ripost.

Ahhoz képest, mennyi mindent leszerveztek a Soros Györgyhöz köthető szervezetek, egyértelmű csalódás a jelenlévők száma, hiszen sokkal több emberre számítottak. A vasárnapinál még a Pukli István által szervezett kockás inges tanártüntetésen is többen voltak.

Németh Szilárd szerint a vasárnapi megmozdulás mögött a Soros György által pénzelt és irányított ügynökszervezetek állnak, akik azért szervezték a megmozdulást, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt.  

https://888.hu/article-soros-mindent-elintezett-megsem-jottek-a-tuntetok