Sorosék végső célja:                       A MAGYARSÁG KIPUSZTÍTÁSA

2017.05.09

Szobrot Csurka Istvánnak!Sorosék végső célja: A MAGYARSÁG KIPUSZTÍTÁSA

Az idő a legfőbb igazságtevő. Lehet, hogy egy-egy aktuális hangember napfényben sütkérezik, jópofizik... " spontán" táncot lejt dolgozószobájában, beszól a hatalomnak, vagy épp ellenkezőleg: nagyhatásúnak tűnő dolgokat zengedez, de minden esetben az IDŐ DÖNTI EL, hogy mennyit is ér valójában.A sok paprikajancsi, és álszent libsi percemberke nem mérhető egy IGAZI MAGYAR gondolkodóval, aki sajnos már nincs az élők sorában.Csurka Istvánról beszélek, akit 2012-ben veszített el a magyar nemzet.Lehet, hogy testi valójában már nincs jelen, de szelleme annál inkább!


Ez a zseniális író és jövőbelátó POLITIKUS életében rengeteg aljas, igaztalan mocskolódást volt kénytelen elviselni a BALLIBSI aljadékoktól. Kimondta az IGAZAT ( ami ennél is több: LELEPLEZTE a hazaáruló háttérhatalmi erőket ) ezért a bolsevik illetve a fajtájukból kipenészedett globalista utódjaik belterjes és gonosz erői ott rúgtak bele, ahol csak tudtak.A jellegzetes cinizmus, értékgyalázás, lejáratás... ez az ő tipikus fegyverük, ha ÉRTÉKESSEL találják szembe magukat.Az írott és elektronikus sajtó 90%-át a markában tartó " mindent túlélő" maffia rettegett Csurkától, mert nem csak az aktualitásokban szólt igaz módon, hanem az ördögi terv JÖVŐJÉT is tisztán látta - ezért nehéztüzérséggel lőttek rá hosszú-hosszú éveken át.Megdöbbentő, hogy Csurka milyen tisztán látta a jövőt.                                                  Ő volt az, aki először kimondta:

" 2001. szeptember 11-én kezdődött a globalizmus új korszaka."

Az elnyomó hatalom ( a kommunista Szovjetunió) hadseregének befolyásbiztosító szerepét átvette a pénzügyi nyomás, a globalizmus rendszerének mindig a demokráciára és a szabadságra hivatkozó, de sohasem azt, hanem valamely érdekcsoport igényeit kiszolgáló hazug rendszere.

" Tankok helyett bankok.."Amit a rendszerváltás első éveitől haláláig megjósolt, papírra vetett, ma itt van köröttünk,méghozzá hajszálpontosan. Csak a nevek változtak (néha még azok sem), minden ugyanaz: a folyamatok, a módszerek, a tendenciák... 

Legfőképp a következmények.
A történelem ismétli önmagát, és Csurka István jól ismerte a történelmet, ahogyan az egy íróemberhez illő. Már az Antall-korszak elején, amikor a szabad demokraták még sikerrel hazudták magukat antikommunistának, ő pontosan látta, hogy az csak máz. Orbitális hazugság. Igazából egy alig burkolt hatalomátmentés zajlik. Vagy ha úgy tetszik: visszarendeződés, nemzetbomlasztó agysorvasztás liberális köntösben. "Ha ezt nem vesszük észre : végünk, kaméleonoké lesz az ország. " Nem véletlen, hogy a túloldal egyvégtében azon igyekezett, minél kisebbnek lássuk őt, a nagy embert.

Az idő őt igazolta. Mikor az MDF-kormány elbukott, s helyükre nagy fölénnyel ( és még nagyobb arroganciával ) visszaözönlöttek a szocialistává " nemesedett" kommunisták, sokan ráébredtek: mennyire igaza volt Csurkának.

De akkor már a pufajkás gyilkos hirdette az igét, az SZDSZ pedig még jobban rátenyerelt a sajtóra , az ország kiárusítása pedig végsebességbe kapcsolt.

Álljon elém az a politikus...gondolkodó...vagy akár BÁRMELYIK magyar honfitársam, aki 1998-ban!!! a következőket vallotta,... vagy akár csak hasonló eszmefuttatás villant át az agyán!

Nem fog. Mert nincs ilyen!

Csurka 1998 02. 05.-én a következőket írta:

" A végső cél a Magyarság kipusztítása.

Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.

Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.

A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.

A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között.

Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja - kormányai régen elárulták. ( 1998 02 05. - a szerkesztő)

A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz
itt a Kárpát - medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.

Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni.
Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk .
Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk."

.

Nos, kedves honfitársaim: ez az ember a XXI. század legnagyobb MAGYAR gondolkodója volt.

Tiszteljük hát ŐT és olvassuk írásait, mert érdemes!

Csurka István velünk él! Éleslátása, gondolatai 20-25 év elteltével rögvalósággá váltak.

Nem " horngyuláknak", Göncz ( haverjai és cellatársai közt "PATKÁNY" becenévre hallgató) Árpádoknak illene szobrot állítani, hanem az igazi MAGYAR EMBERNEK, Csurka Istvánnak !

( Nemzetünk.hu)