Stefka István : Ordítsatok!

2017.04.16

Mint a fába szorult féreg. Ne maradjatok csendben! Üvöltsétek ki tehetetlenségetek fájdalmait, mert másra úgysem tellene.

Egy esetleges országgyűlési választásokon az 5 százalékot sem érnétek el, azt is csak úgy, hogy erőszakkal, dezinformációval, hazugságokkal megtévesztetek néhány jószándékú embert. Vegyétek tudomásul, Ti, akik az egészet generáljátok, nem vagytok mások, mint közönséges anarchisták. Az életetek a rombolás, a káosz, a pusztítás. Számotokra a nemzet, a magyarság, a hagyományok, a gyökerek semmit nem jelent. Magatok mögött a szemetet, a mocskot, a rendetlenséget hagytok.

Ez vagytok Ti! De ki fizeti a révészt? Majd megint mi? Ezt már sokan unjuk. Nehogy azt higgyétek sokan vagytok. Hangosak vagytok, kevesen. Félelmeteket, szorongásotokat túlharsogjátok. Csak vigyázzatok, hogy ne induljon el a Békemenet, a csendes, de mindent elsöprő tömegével. Ők a magyarok, a magyarság jövője. Nem ordítanak, nem káromolnak, nem hazudoznak. Tartásuk van, mint a valamikori hódító vándorló népeknek, a hunoknak, a magyaroknak, Hunornak és Magornak, Attilának és Árpádnak. Ez a vérvonal még nem tűnt el. A katyvaszt, az értelmetlen, hadaró beszédet nem tűri.

Művi utánzatok vagytok, az egykori anarchisták művi utánzatai.

Ami bennük volt, a gerinc, az már nincs bennetek. Soros György Karl Marx XX- XXI. századi alteregója. E mögött is a hatalom, a befolyás és a még több pénz megszerzése áll. Marx a Kommunista Párt kiáltványával (1848) az addigi társadalmi rendet akarta erőszakosan megdönteni.Kísértet járta be Európát - a marxista kommunizmus. Az vezetett el Lenin, Sztálin, Mai Cetung, Pol Pot, Fidel Castro, Rákosi és Kádár rémuralmaihoz, a 100 millió áldozatot ejtő tömeggyilkosokhoz.

Soros a Nyitott társadalom elméletével tovább ment.

Jól fizetett civil alapítványainak ezreivel a keresztény civilizációt, Európát, az európai kultúrát, benne az összetartó erőt, a nemzetállamokat akarja megdönteni. S ezt a műveletet csak erőszakkal tudja, akarja végrehajtani.

Érdemes megfigyelni Marx szavait, amit 1849-ben a Neue Rheinische Zeitungban írt: "A sajtó fő kötelessége most az, hogy a fennálló politikai állapot valamennyi alapját aláássa". Mit tesz Soros a balliberális sajtóval? Ugyanezt. Az Egyesült Államoktól Európán át egészen Magyarországig a hozzá közelálló sajtó támogatja a migránspolitikáját - százmilliókat beengedni Afrikából, Ázsiából Európába -, amelynek célja Európa gazdasági megroggyantantása, az etnikai arányoka megváltoztatása és a nemzetállami identitás szétverése.

Aki ennek ellenáll, azokat meg kell semmisíteni.

Schilling Árpád rendező nyíltan, burkoltan lázadásra szólít fel: "Elfogytak a törvényes eszközök Orbánék ellen" - mondja. Akkor ezek után mi következik? Láthatjuk, a fővárosi tüntetések tülekedésbe, lökdösődésbe, majd erőszakba torkollottak: nekirontottak a rendőröknek, sapkájukat leverték, fejüket zászlórúddal ütötték és üvegeket dobáltak feléjük. A magyar rendőrök türelme, higgadtsága akadályozta meg, hogy nagyobb baj ne legyen. Mi lesz ennek a vége?

Egy idézet Otto von Bismarcktól, a Reichstagban 1886. március 31.én elhangzott beszédéből sok mindenre rávilágít: "Nos hát, hogy nevelt-e ki Marx gyilkosokat, nem tudom, de ahogy hallottam, a férfi, Blind, akinek lövései okozta sebeket most is magamon hordozom, Marx neveltje volt".

Az Európába beáramló migránsterrorizmus és az őket tehetetlenségükkel segítő Európai Uniós vezetők ebbe az irányba terelik az erőszakot. Magyarországon a Soros által és más külföldről pénzelt civil alapítványok hivatottak a káoszt, az elégedetlenséget, a törvénytelen cselekedetek végrahajtását szítani, előkészíteni egy jogállamban megdöntését.

A Szabadság téri tüntetés is ezt sugallta. Itt a szónokok, míg putyin-orbánoztak, diktatúráztak, addig stílusosan a szovjet hősi emlékmű elé állították az emelvényüket, amely szimbolizálta Magyarország megszállását, alávetettségét, rabságba kerülését. Ha tudták volna a szónokok, hogy 1921-től-1945-ig ezen a helyen állott az Ereklyés Zászló az elszakított országrészek szobraival, amely emlékeztetett Trianonra, akkor nem biztos, hogy ennyi zagyvaságot összehordtak volna. Gulyás Márton beszéde alatt végig "buzizott", szerinte mindenki buzi az országban, egy plakát meg azt hirdette, hogy Jézus is buzi.

Szép. Ti vagytok toleránsak?

Ezeknek az embereknek semmi sem szent. Nagycsütörtöktől Nagyszombaton át, húsvétvasárnapig, a kereszténység legnagyobb ünnepe nekik nem ünnep. Ők tüntetnek. Az sem szent számukra, hogy festékes flakonokkal megdobálják a Terror Háza Múzeum falát, azt a falat, ahol a nyilas és kommunista diktatúra áldozatainak emlékét hívatott őrizni. Annak a több tízezer áldozatnak, honfitársainknak az emlékét mocskolták be, akik életüket adták a szabadságért, Magyarország függetlenségéért.

Kik ezek a megszentségtelenítők? Magukat politikai aktivistáknak nevezik, de valójában anarchisták. Külföldről jól fizetett anarchisták. A bíróság törvényesen közmunkára ítélte Gulyás Mártont és Varga Gergőt a rongálásért- a Sándor palotát is megdobálták-, de kifogásolták, hogy miért nem pénzbüntetésre ítélték őket? Még válogatnak is. Ők törvényen felül állva érzik magukat. A munka számukra büdös. Inkább fizetnének, igaz van miből, bár bejelentett munkája kevésnek van. Aktivisták. Ez is munka! Na, ilyenek ő. Marci fel van háborodva, hogy karaktergyilkosságot követnek el vele szemben - már ami vonzalmait illeti - ugyanakkor ő hazugságokkal járat le másokat.

Kifulladtatok gyerekek! Egyre többeknek, akik hozzátok csapódtak, elege van az agresszivitásotokból, rombolásra kész tettvágyatokból. Kudarcba fulladt a röszkei kerítésbontásotok is, mivel alig nyolcvan ember tartott veletek, Juhász Péterrel, az Együtt elnökével és más kis pártok anarchistáival együtt. A jelenlevők hetven százaléka fizetett külföldi volt, akiknek Magyarország semmit nem jelent. Egy jó buli volt, eszem-iszom-szívom és kész.

Fizetett szolgák vagytok, külföldi uraitok eszköze, más semmi.

Ha netán valamit is elértek, majd eldobnak benneteket, mint a rongyot. Csak így tovább, ordítsatok! Ne maradjatok csöndben! Ja, a szocik, a jobbikosok, az elempések és a többi kis törpepárt, a momentumosokkal az élen, akik rátok akaszkodtak, lassan rájönnek, hogy csak egy lufi volt az egész, amely szétpukkant. Magyarország erős, jegyezzétek meg! De ti, úgy látszik, nem tartoztok bele.

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...