Stohl: Marton úriember, nem történt erőszak, a főnökök mindenhol halálra dugják a beosztottakat

2017.10.24

A Class FM reggeli műsorában Marton László zaklatási ügye volt a téma, és az egyik műsorvezető, Stohl András határozottan megvédte a rendezőt. Vagy legalábbis arra próbált rávilágítani, hogy Sárosdi Lilla színésznő története régen volt, nem szerencsés csak az egyik oldalra koncentrálni.

A beszélgetést Pataki Zita vezette fel, aki azt mondta, hogy

én nem neveznék meg férfit, vele elintézném face to face, és a jelenség ellen küzdenék.

A zaklatással vádolt Marton László mindent tagad ,Sárosdi Lilla színésznő egy videóüzenetben nevezte meg, hogy a Vígszínház volt igazgatója zaklatta 20 éve, de a rendező nem ismeri el a történteket.

A színész saját tapasztalatait osztotta meg a kollégáival, Marton védelmére kelt, hogy ő nem tudja elképzelni, hogy lehet egy ilyen után fölállni.

Isten bocsássa meg, ha ezt a Sárosdi Lilla hallja, ő egy úriember.

- magyarázta Stohl András.

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...

Stohl szerint elképzelhető, hogy minden úgy történt, ahogy Sárosdi elmesélte a Facebook-oldalán, de a másik oldalról igyekezte nézni azt a helyzetet, amikor a fiatal színésznőnek Marton azzal a felszólítással húzhatta le a sliccét, hogy "puszild meg!" A színész arra utalt, hogy Marton László talán nem, mint főrendező közeledett, hanem mint férfi kívánta meg a 18 éves Sárosdi Lillát. Akárcsak Oroszlán Szonja, ő is részben a nőket hibáztatja.

Ehhez kell egy nő is, azt lehet mondani, hogy nem. Itt nem történt erőszak.

A Morning Show-ban Stohl felhívta a hallgatók figyelmét, hogy szexuális zaklatás nem csak a színészeknél fordulhat elő. Ráadásul akár őt is sokszor feljelenthették volna, hiszen Pataki Zita vállát és hátát rendszeresen megsimogatja.

Azt hiszitek, hogy egy Tescóban vagy egy hivatalban elmennek egy csapatépítő tréningre, és a főnök nem dugja halálra a beosztottjait?

Stohl nem látja értelmét, hogy egy ilyen régi, 20 éves sztori látott napvilágot.