Tovább bomlik a Momentum

2017.10.30

Most a titkár hagyta ott az álomgyilkos egyletet.

Lassan rendszer lesz abból, hogy a Momentum vezetői lelépnek. A törpepárt titkára, Kovács András október közepén hagyta ott a mozgalmat.

Az Origo úgy tudja, hogy Kovács csak annyit mondott, hogy a továbbiakban nincs ideje a Fekete-Győr András elnökölte pártra.

A titkár fontos bizalmi pozíciót töltött be a párt életében, hiszen ő közvetlenül az elnökségnek felelt és rendszeresen ott volt a vezetőségi üléseken is.

Kovács távozásával egy újabb kulcspozíció üresedett meg a Momentumban.

A pártból az utóbbi hetekben rendszeresen léptek le az elnökségi tagok. A lemondási hullám még augusztusban kezdődött meg Pottyondy Edina elnökségi tag távozásával, aki személyes okokra hivatkozva lépett vissza.

Pottondy Edina távozása után pár nappal később egy másik elnökségi tag, Kádár Barnabás is leköszönt. Ő csak annyit mondott búcsúzóul, hogy sok vitája volt a párton belül.

Keményen indult az ősz a párt számára, hiszen abban a hónapban Szauer Tamás, a HVG kiadójának vezetőjének a fia, a pénzügyi igazgató hagyta ott a Momentumot. Szauer után Borbély Ede kabinetfőnök morzsolódott le, aki után most októberben Kovács távozott.

888.hu 

https://888.hu/article-tovabb-bomlik-a-momentum 

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...