Rongálja a kormányplakátokat a Momentum

2017.04.14 12:20

Legújabb húzásával büszkélkedik az olimpiaellenes, kormányváltásra készülő Momentum Mozgalom. Közleményükben azt írják, megelégelték a kormány hazugságait, ezért már 14 városban "javították ki" a hazugságról szóló óriásplakátokat.

Orbán Viktor kormánya az Európai Unió ellen uszít a magyar adófizetők pénzéből miközben eladja nemzeti függetlenségünket Putyin Oroszországának.Pont, mint a rendszerváltás előtti kormányok, azzal vádolja a szabadságjogokért küzdő civileket, hogy külföldi ügynökök, pedig valójában ő maga szolgál idegen érdekeket.

- írják közleményükben, hozzátéve, hogy megelégelték a hazugságokat, aktivistáik szerda éjjel 14 magyar városban - Budapest mellett Balassagyarmaton, Győrben, Szegeden, Debrecenben, Kecskeméten, Egerben, Gyöngyösön, Komáromban, Miskolcon, Pécsett, Szolnokon, Szombathelyen és Zalaegerszegen - akcióztak.

Ha te sem szeretnéd tétlenül nézni, ahogy visszacsúszunk a történelem lejtőjén, segíts nekünk! Mögöttünk nincsenek milliárdok, de hisszük, hogy a magyar emberek velünk vannak és tudják, hogy ez az ország Európához tartozik.

- teszik hozzá.

Forrás: Momentum Mozgalom; Fotó: Momentum Mozgalom 

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...