Újabb liberális performanszok, újabb dugók várhatóak Budapesten

2017.04.18

Normálisan szeretnél közlekedni a fővárosban? Hidd el, Gulyás Marcikáék miatt nem fog menni!

Soros György legényei annyira belejöttek a demonstráció-szervezésbe, hogy csak (!) erre a hétre 6 tüntetést szerveznek Budapesten.

                                                                                  Fotó: Ë

Ha az eddig megszokott forgatókönyveket nézzük, akkor a fővárosban közlekedők (akár nappal, akár éjjel) nem számíthatnak túl sok jóra.

  • Kedden kezdődik a liberális dínomdánomok sora, este hattól ugyanis ismét lesz "Occupy Oktogon" - eddig nem túl sok érdeklődővel.
  • Szerdán Gulyás Marci lép fel, aki az orosz nagykövetség előtt tovább gyakorolhatja a festékes dobozok dobálását - az esemény alapján valamivel nagyobb közönség előtt. A demonstráción ott lesz még a Magyar Nemzet publicistája, Puzsér Róbert is.
  • Csütörtökön ismét a terézvárosiak szívnak, alig egy nappal a keddi demonstráció után ugyanis ismét az Oktogon lesz Soros aktivistáinak célpontja.
  • Csakhogy az Oktogon mellett a kisdobosok a főváros hídjait is le akarják zárni - garantálva a totális káoszt a közlekedők számára.
  • Szombaton a Magyar Kétfarkú Kutya Párt bohóckodik egyet.
  • Vasárnap pedig az Erzsébet hídnál lesz libsi dzsembori.

https://888.hu/article-ujabb-liberalis-performanszok-ujabb-dugok-varhatoak-budapesten 

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A kormánypártok továbbra is stabilan őrzik vezető pozíciójukat, nem változtak érdemben az erőviszonyok - derült ki a Századvég legfrissebb pártpreferencia kutatásából. A választók 80 százaléka szerint a Fidesz-KDNP nyeri meg az áprilisi választást.

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát...