Újra retteghetnek a lator ballibek : Összeáll a Célpont stábja

2017.04.29

Hosszú kihagyás után májusban új oknyomozó műsorral jelentkezik az Echo TV-n az egykori Célpont stábjának több tagja, köztük Losonczi Kata és Bohár Dániel. Az Informátort hetente sugározza majd a csatorna.

A G-nap után, vagyis amikor Simicska Lajos elrendelte, hogy az általa birtokolt médiu­moknak 180 fokos fordulatot végrehajtva elvtelenül szembe kell fordulniuk Orbán Viktorral és kormányával, nem gondoltuk volna, hogy még egyszer összeáll a csapat

- idézte fel Losonczi Kata a Magyar Időknek. A műsor politikai töltetű ügyekről szól majd, az első részt már le is forgatták a CEU körüli botrányokról.

A határokon átívelő történetről közel sem mondtak még el mindent, a balliberális sajtó ráadásul sok esetben félretájékoztat az egyetemről szóló híreiben. Ahogy egykor a Célpontban, úgy most az Informátorban megkíséreltük lerántani a leplet a hazugságokról. Bőven vannak még csontvázak a szekrényben, és az egyre-másra feltűnő új mozgalmak is rengeteg témát szolgáltatnak a stábunknak

- jegyezte meg Losonczi Kata, majd leszögezte: az igazság érdekli őket, és kemények lesznek, úgy, ahogy korábban is voltak.

magyaridok.hu; Pestisracok.hu